at 8:49 am: Gepubliceerd door .

Je kent ze ongetwijfeld, de kleine Danonepotjes met banaan, aardbei, perzik en abrikoos, Danoninos, waar onze kinderen zo gek op zijn. Wel, voortaan kunnen onze bengeltjes ze niet alleen uitlepelen, maar ook nog eens gebruiken om mee te knutselen ook, handig!

Knutselboek

Mijn knutselkunstjes reikten tot voor kort niet verder dan twee neusgaten op de onderkant van het potje tekenen en aan de beide zijden een elastiekje bevestigen om er dan als een varken bij te lopen. Maar dat is verleden tijd sinds ik Het Lekkerste Knutselboek van Danone in handen kreeg, want in dit boek staan heel wat creatieve manieren om de plastic cupjes te hergebruiken. 

cover-danone.jpg

Een snelle racewagen, een heus kasteel, een bekertelefoon of een kegelspel, je staat ervan versteld wat je allemaal kunt maken met de vrolijke bakjes van het (bekende) verse kaasje. In een handomdraai heb je leuke feesthoedjes op of speel je poppenkast met je vriendjes.

Creatief én ludiek

Niet alleen bevordert het knutselen de motorische vaardigheden, de creativiteit en het zelfbewustzijn van het kind, veel van de werkjes zijn ook nog eens heel geschikt om mee te spelen én we verkleinen er de afvalberg mee. In het boek staat bij elk knutselwerkje welk materiaal je nodig hebt en welk patroon (dat je op het einde van het boek vindt) je moet gebruiken.

Een idee om op de brief naar de Sint te zetten of ideaal om als geschenk onder de kerstboom te leggen…

Praktische info

Danone – Het lekkerste knutselboek
Vanaf 5 jaar 
€ 10,99 

 

Gecategoriseerd in :

Dit bericht is geschreven door Ingrid Vandenbroeck

Commententaren zijn gesloten.