at 1:04 pm: Gepubliceerd door .

Net voor de kerstvakantie, op 17 december, brengt Jekino de Zweedse kleuterfilm Kleine Anna en Lange Oom uit. Het is een ontwapenend frisse animatiefilm, aanbevolen voor kleine kinderen en uitermate geschikt als allereerste bioscoopervaring! Naar aanleiding van de release van deze film, mag Kids Welkom poppen weggeven van Kleine Anna en Lange Oom!

kleine anna en lange oom, jekino, wedstrijd

De film

Kleine Anna is… klein, nieuwsgierig, vrolijk en ook een beetje gek. Lange Oom is… lang en ook een beetje sloom. Samen zijn ze altijd op zoek naar nieuwe avonturen: ze bouwen een boomhut, bakken een taart, gaan vissen en hebben dolle pret in de sneeuw. Met heel veel oog voor het allerjongste publiek goochelen ze met kleuren en objecten en maken kleuters telkens weer aan het lachen.

De trailer

Wedstrijd

Kids Welkom mag 5 poppen weggeven van Kleine Anna. Wil jij kans maken om er een te winnen? Stuur dan snel een mailtje naar kidswelkom@gmail.com met je naam, adres en het antwoord op volgende vraag: uit welk land is deze film afkomstig?

De wedstrijd loopt van 17 december tot en met 24 december om middernacht. De winnaars krijgen hun prijs thuis opgestuurd.

Veel succes!

Gecategoriseerd in :

Dit bericht is geschreven door Ingrid Vandenbroeck

Commententaren zijn gesloten.