at 6:08 pm: Gepubliceerd door .

De charme van de Italiaanse Alpen met zijn Olympische skipistes gecombineerd met de Franse joie de vivre van de Club Med. Dat is in een notendop het concept van Club Med Pragelato Vialattea. Ter gelegenheid van zijn vijfenzestigste verjaardag voegt Club Med er speciaal voor Nederlandstalige gasten er een extra troef aan toe: voor het eerst kunnen de kids in deze Club Nederlandstalige ski- snowboardlessen volgen. Goed om weten voor wie weldra zijn skivakantie gaat boeken!

clubmed.jpg

Professionele monitoren en groepen volgens niveau

Het zijn de professionele GO’s (gentil organisateurs zoals de Club Med zijn animatoren en monitoren noemt) die kids tussen 4 en 11 jaar begeleiden op de skipiste. De professionals kennen het skigebied op hun duimpje en begeleiden hun groepen op een aangename én veilige manier.  De kids worden trouwens na een test ingedeeld in groepen volgens hun niveau. Belangrijke nieuwigheid op dat vlak is het programma van volgend winterseizoen. Om in te pikken op de wensen van de vele Belgische en Nederlandse klanten pakt Club Med het komende winterseizoen uit met skilessen in het Nederlands in het clubdorp Pragelato in de Italiaanse Alpen. 

CERC_L113_055.jpg

Maar dat is niet het enige wat een vakantie in Club Med Pragelato Vialattea onvergetelijk maakt. Het clubdorp in chaletstijl ligt midden in de natuur op 1600 m hoogte in het skigebied Vialattea, waar in 2006 de Olympiche Winterspelen gehouden werden. Op welgeteld 4 minuten sta je op de pistes van Vialattea en Pragelato. Het is de ideale bestemming voor een onvergetelijke familievakantie in de bergen.

Kinderopvang en ruim aanbod aan activiteiten

De Club heeft aan alles gedacht om het ieder lid van de familie zo aangenaam mogelijk te maken: professionele kinderopvang voor kids vanaf 2 jaar,  een ruim aanbod aan activiteiten in de sneeuw met naast skiën en snowboarden ook langlaufen, wandelen, tochten op skirackets en nordic walking, een wellness programma en feestelijke avonden.

Meer info op Club Med

Gecategoriseerd in :

Dit bericht is geschreven door Ingrid Vandenbroeck

Commententaren zijn gesloten.