at 9:04 pm: Gepubliceerd door .

Theater De Spiegel begon 50 jaar geleden als een poppenkast voor kinderen in de buurt en groeide uit tot een vaste waarde in het jeugdtheater, met sprankelende en vernieuwende muziektheatervoorstellingen voor de allerkleinsten.

Theater De Spiegel, Kontich, Antwerpen

In deze tentoonstelling kan je ronddwalen in die halve eeuw geschiedenis van Theater De Spiegel, maar ook van poppen- en objectentheater in het algemeen. Je krijgt een blik achter de schermen van het reizen, bouwen, zwoegen, spelen, afbreken van een rondreizend theatergezelschap. Maar ook het bedenken, creëren, schrijven, improviseren, repeteren van een voorstelling komt uitvoerig aan bod. Er zijn poppen van vroeger en nu, tekst en klank, licht en donker en je ziet hoe alledaagse dingen plots avontuurlijke verhalen kunnen vertellen. Je krijgt ook straffe anekdotes te horen en… je mag hier en daar zelf aan de slag!  

Theater De Spiegel, Kontich, Antwerpen

Veiling

Tijdens de tentoonstelling kan iedereen een bod uitbrengen op 50 aangeduide voorwerpen. Zondag 29 september mogen de hoogste bieders hun gekochte stukken komen ophalen vanaf 17u. Op deze manier kan onze rijke geschiedenis elders verder groeien!

Praktische info

zondag 20/09 van 11u tot 18u
woensdag 23/09 van 14u tot 16u30
donderdag 24/09 van 18u tot 21u
zaterdag 26/09 van 11u tot 18u
zondag 27/09 van 11u tot 18u

Inkom €2 – Tickets zijn niet op voorhand verkrijgbaar maar moeten aan de inkom betaald worden. Er is geen bancontact aanwezig.

Kapel Cultuurpunt Altena
Antwerpsestenweg 79
2550 Kontich

Meer info via Cultuurdienst Kontich: 03 450 78 85 of 86 of e-mail uitwinkel@kontich.be

Gecategoriseerd in :, ,

Dit bericht is geschreven door Ingrid Vandenbroeck

Commententaren zijn gesloten.