at 10:12 am: Gepubliceerd door .

Binnen twee weken staat de eerste schoolvakantie weer voor de deur en voor vele ouders betekent dat op zoek gaan naar activiteiten om de vrije tijd te vullen. Zelf gaan we een duik nemen in Océade, het grootste tropische waterpark van België. Het verslag van ons vorige bezoek kan je hier vinden. Het programma vind je hieronder!

 

océade.jpg

Halloween@Océade

Van zaterdag 31 oktober tot en met vrijdag 6 november staat Océade weer helemaal in het teken van Halloween. Je kan er niet alleen genieten van het grootste aanbod van glijbanen in België, maar ook lekker griezelen! Elke dag om klokslag 15 uur wordt Océade omgetoverd tot een heus bloedbad. Geen echt natuurlijk, maar via een speciaal procédé kleurt het water van het park akelig bloedrood! Voor jouw gezondheid of zwemkledij hoef je niet te vrezen: de kleurstof is een natuurlijk product dat 100% veilig is en geen vlekken maakt. Na zo’n drie kwartier is de nachtmerrie voorbij… althans, tot de volgende dag… Ook de animatie staat in het teken Halloween: tussen 14 en 16u toveren schminksters de jongsten met waterproof grime om in hun favoriete griezelfiguur! Brrrr!

Prijzen

Een bezoek aan Océade kost (geldig voor 4 uur): €18,20 voor een volwassene,  €15,20 voor een kind (grootte: 1m15 tot 1m30), <1m15 is gratis 

Praktische informatie

Bruparck
1020 Brussel (Laken)
Tel. 02 478 43 20 
www.oceade.be

Gecategoriseerd in :, , ,

Dit bericht is geschreven door Ingrid Vandenbroeck

Commententaren zijn gesloten.