at 8:06 am: Gepubliceerd door .

Vandaag, 4 november, brengt Jekinp de film Solan & Ludwig – De Sneeuwmachine in de zalen. Ter gelegenheid van deze release, mag KidsWelkom popjes van de hoofdpersonages weggeven!

solan.jpg

 

 

De film

In het dorpje Flåklypa wacht iedereen ongeduldig op de komst van sneeuw. Want zonder sneeuw geen Kerstmis! Ten einde raad probeert uitvinder Reodor een sneeuwmachine te bouwen. Maar wanneer die in verkeerde handen valt, komt de toekomst van het vreedzame dorpje in gevaar. Kunnen de brutaal gebekte eend Solan en de timide egel Ludwig de toestand nog redden?

 

 

 

 

De trailer


Terug van weggeweest

Solan & Ludwig – De Sneeuwmachine betekent voor Solan, Ludwig en Reodor een triomfantelijke terugkeer op het grote scherm, 40 jaar na hun optreden in De Grote Prijs van Smöreberg, één van de meest wonderbaarlijke klassiekers uit de kinderfilmgeschiedenis. De figuren hebben nog niets aan charme ingeboet. We zien hen aan het werk in hun knusse huisje, waar ze kibbelen, kletsen en elkaar voortdurend voor de voeten lopen.

Wedstrijd

Naar aanleiding van de release van de film Solan & Ludwig – De Sneeuwmachine mag KidsWelkom schattige popjes weggeven van de hoofdpersonages. Om deze te winnen stuur je een mail met je naam en adres en het antwoord op volgende vraag: Welk dier is Solan? naar kidswelkom@gmail.com. De wedstrijd loopt tot en met zondagavond 8 november om middernacht. De winnaars krijgen hun prijs in de  bus. Veel succes!    solan.jpgludwig.jpg

Gecategoriseerd in :

Dit bericht is geschreven door Ingrid Vandenbroeck

Commententaren zijn gesloten.