at 10:24 pm: Gepubliceerd door .

Binnenkort wordt het weer aftellen naar Kerstmis en dat wordt naar goede gewoonte bij ons thuis gedaan met een adventkalender. Dit jaar echter geen chocolade in de doos, maar legoblokjes. En het goede nieuws, we mogen er ook een weggeven!

Van zodra november halverwege is, beginnen de kinderen al uit te kijken naar hun adventkalender waarvan ze op 1 december het eerste vakje mogen openen, elke dag een chocolaatje eten en op deze manier aftellen naar kerstdag. Maar dit jaar geen chocolade. Deze 24 deurtjes verbergen superleuke LEGO Friends, LEGO Star Wars of LEGO City verrassingen. En dus is het elke dag feest, want terwijl een stukje chocolade nogal snel op kan zijn, kan er met de LEGO adventkalender nog eerst een figuurtje gemaakt worden en vervolgens elke dag, tot en met Kerstmis, gespeeld worden met alle verzamelde figuurtjes. Hun blije gezicht bij het overhandigen van de LEGO adventkalender sprak boekdelen…

 

lego,adventkalender,wedstrijd

 

 

 

Star Wars, Friends en City

De adventkalenders zijn beschikbaar in drie uitvoeringen: LEGO Star Wars Advent Calendar (€32,99), LEGO Friends Advent Calendar (€24,99) en LEGO City Advent Calendar (€24,99). Zo kunnen zowel jongens als meisjes aftellen naar Kerstmis!

 

 

 

 

Wedstrijd

KidsWelkom mag een LEGO adventkalender weggeven! Stuur een mail met het antwoord op volgende vraag: “Wanneer begint de adventperiode?” en je naam en adres naar kidswelkom@gmail.com. Deze wedstrijd loopt van 18 november tot en met 25 november om middernacht. Veel succes!

Gecategoriseerd in :

Dit bericht is geschreven door Ingrid Vandenbroeck

2 reacties