at 8:36 am: Gepubliceerd door .

IKEA introduceert in november de nieuwe LATTJO speelcollectie in samenwerking met DreamWorks Animation om de LATTJO personages tot leven te wekken in een reeks animatiefilmpjes.

De collectie
 
De LATTJO collectie bestaat uit een brede waaier spelletjes en speelgoed om zowel binnen als buiten actief te spelen. Zo zijn er houten instrumenten om muziek te maken en verrassende kostuums voor spelletjesavonden, verkleedpartijtjes en rollenspellen. Om de collectie een duwtje in de rug te geven is IKEA gaan samenwerken met DreamWorks Animation voor de ontwikkeling van een reeks van meer dan 25 korte animatiefilmpjes waarin de fantasierijke wereld van de LATTJO personages verder groeit en in de kijker wordt gezet.
 
Animatiefilmpjes
 
IKEA en DreamWorks Animation werkten samen aan een reeks korte animatiefilmpjes met personages uit de nieuwe LATTJO collectie. Daarvoor werd speelse 2D- en stop-motionanimatie gebruikt. De collectie komt in de reeks video’s tot leven dankzij de uitmuntende vertelkunst van DreamWorks Animation.
 
De LATTJO personages zijn geïnspireerd op insecten, planten, plantwortels en dieren en duiken op in verschillende onderdelen van de collectie. Van de arend met hoogtevrees tot de Wortelkoningin die gevangen zit tussen twee werelden, vertellen de animatiefilmpjes het verhaal van een resem zeer verschillende personages die in unieke en vaak knotsgekke situaties terechtkomen in speciaal voor hen uitgetekende werelden.
 
De LATTJO collectie is sinds 1 november verkrijgbaar in de IKEA woonwarenhuizen. De eerste filmpjes worden in november gepubliceerd op het YouTubekanaal van IKEA en tot de lente van 2016 komen er geregeld nieuwe bij.

Gecategoriseerd in :

Dit bericht is geschreven door Ingrid Vandenbroeck

Commententaren zijn gesloten.