at 8:39 am: Gepubliceerd door .

Walrus & Vlinder is een nieuwe online speelgoedwinkel met een onwaarschijnlijk aanbod aan origineel en duurzaam speelgoed. Maar Walrus & Vlinder laat ook offline ouders en kinderen het plezier én belang van samen spelen herontdekken, in de vorm van een mobiel speelatelier dat het land rondreist. De Walrus en Vlinder e-store gaat eind november online en viert haar eerste offline aanwezigheid in de vorm van ‘Het Kinderparadijs’ op 28 en 29 november in het Zuiderpershuis in Antwerpen. Niemand minder dan de Sint opent elke dag de deuren van het kinderparadijs.

walrus.jpg

Duurzaam speelvermaak

De missie van Walrus & Vlinder is duidelijk: kinderen en ouders duurzaam speelvermaak aanbieden in zoveel mogelijk vormen: met uniek speelgoed, handgemaakte poppen, een mobiel speelatelier, kinderjuwelen met een verhaal, en nog veel meer…

walrus2.jpgOprichtster Saskia van Wesemael wil met Walrus & Vlinder kinderen en hun ouders het plezier én belang van samen spelen doen (her)ontdekken. Dat doet ze door haar bijzondere selectie van speelgoed en workshops voor alle leeftijden. Saskia ontwerpt onder het Walrus & Vlinder label ook zelf handgemaakt speelgoed en een lijn van kinderjuwelen met een verhaal.

Met het Walrus & Vlinder mobiele speelatelier brengt Saskia het speelgoed naar de ouders en kinderen tijdens speelnamiddagen op leuke locaties om druilerige namiddagen wat op te vrolijken. Je zal het speelgoed grondig kunnen uittesten en aankopen. De locaties vind je binnenkort terug op de Walrus & Vlinder website.
 
Het Kinderparadijs

De aftrap van Walrus & Vlinder wordt gegeven tijdens het weekend van 28 en 29 november 2015 met Het Kinderparadijs in het Zuiderpershuis te Antwerpen. Je vindt er speelgoed, meubeltjes, kleding, snoepjes, autopetten… En niemand minder dan de Sint opent er elke dag de deuren. Achter die deuren vind je verschillende exposanten op kindermaat en je kan deelnemen aan verschillende workshops voor kind én ouder.

Praktische info

Het Kinderparadijs
Zuiderpershuis
Waalse Kaai 14
2000 Antwerpen

 

Gecategoriseerd in :,

Dit bericht is geschreven door Ingrid Vandenbroeck

Commententaren zijn gesloten.