at 2:06 pm: Gepubliceerd door .

Deze kerstvakantie wordt het Brusselse Océade voor het eerst omgedoopt tot een ‘arctisch’ waterpretpark. Meerdere keren per dag dwarrelen dikke magische sneeuwvlokken naar beneden in het golfslagbad, en dat bij een temperatuur van 28 graden!

wedstrijd, Océade, sneeuw

Winterparadijs

Het anders zo tropische Océade wordt van donderdag 24 december tot en met zondag 3 januari omgetoverd tot een heus winterparadijs! De bezoekers kunnen er genieten van het grootste aanbod van glijbanen in België, maar tijdens MagicSnow@Océade zal het op verschillende tijdstippen van de dag ook sneeuwen.

Voor de gelegenheid wordt het waterpretpark in een winterkleedje gestoken en zal er kerstmuziek uit de luidsprekers schallen.

Wedstrijd

KidsWelkom mag 1 familie gelukkig maken en MagicSnow@Océade gratis laten beleven.

Opgelet, er zijn wel enkele voorwaarden: de tickets zijn enkel geldig op 29/12/2015 (van 14u tot 18u) en er zullen foto’s genomen worden die door Océade gebruikt zullen worden voor commerciële doeleinden (bv social media, website, folders,…). Hiervoor zal gevraagd worden een formulier te tekenen.

De winnaar krijgt met zijn familie gratis toegang tot Océade gedurende 4u en de gemaakte foto’s digitaal in hoge resolutie en natuurlijk heel wat sneeuwpret!

Zin om te winnen? Stuur dan snel een familiefoto naar kidswelkom@gmail.com voor zondag 20/12 om middernacht. De winnaar wordt persoonlijk op de hoogte gebracht!

Praktische informatie

Bruparck, 1020 Brussel (Laken)
02 478 43 20

Tarieven Océade (geldig voor 4 uur): €18,2 voor een volwassene / €15,2 voor een kind (grootte: 1m15 tot 1m30) – €112 voor een kaart voor 10 bezoeken. Er zijn speciale groepstarieven.
Voor meer info: www.oceade.be
 

Gecategoriseerd in :, , ,

Dit bericht is geschreven door Ingrid Vandenbroeck

Commententaren zijn gesloten.