at 12:00 pm: Gepubliceerd door .

arctic.jpgOp 13 januari komt de avonturenfilm Operation Arctic uit. Het is een zeer spannend en oogverblindend mooi familieavontuur dat zich afspeelt op een van de meest onherbergzame plekken ter wereld: de Noordelijke IJszee. Naar aanleiding van deze release mag KidsWelkom een heel toepasselijke en leuke prijs weggeven, namelijk een kompas!

 De film

Door een dom toeval belanden de 13-jarige Julia en haar jonge tweelingbroer en -zus op een verlaten eiland in de poolzee. De wind waait er ongenadig over de ijsvlakte, de sneeuw ligt er meters hoog. In deze extreme omstandigheden begint een genadeloze overlevingsstrijd. Samen vinden de kinderen manieren om af te rekenen met honger, angst en een boze ijsbeer. Maar hoe lang kunnen ze stand houden? Intussen probeert hun familie op het vasteland wanhopig een spoor te vinden van het verdwenen drietal…

Trailer

Ontdek hier de trailer van de film:

Wedstrijd

KidsWelkom mag 5 kompassen weggeven van Operation Arctic! Weet jij het antwoord op volgende vraag? Naar welke Noorse stad willen de kinderen in de film? Tip: Bekijk de trailer! 

Stuur je antwoord met naam en adres naar kidswelkom@gmail.com! De wedstrijd loopt van 12/01 tem 17/01 om middernacht. De winnaars worden bekend gemaakt op de FB-pagina. Veel succes!

Gecategoriseerd in :

Dit bericht is geschreven door Ingrid Vandenbroeck

1 reactie