at 8:53 am: Gepubliceerd door .

Voor wie zijn zomervakantie nog niet geboekt heeft, is een cruise misschien wel een optie waar nog niet aan gedacht is. Nochtans, een cruisereis mét kinderen, is op zijn minst even boeiend als een klassieke gezinsvakantie. Meer zelfs, met een cruiseschip ontdek je verschillende bestemmingen en aan boord is verveling uitgesloten want voor de kids is er veel te doen. Voeg daarbij dat op heel wat reizen van Costa Cruises de kinderen tot 18 jaar gratis meekunnen en iedereen is tevreden. 

Vakantie aan de Middellandse Zee

Traditiegetrouw gaan veel gezinnen op reis naar een van de mooie kusten aan de Middellandse Zee. Een cruisereis is een fantastisch alternatief want eigenlijk is het ook een verblijfsvakantie, zij het op een varend schip waarmee je elke dag een andere bestemming ontdekt. Bij deze formule zijn er alleen maar winnaars, in de eerste plaats de kinderen die van nog meer afwisseling genieten.

costa.jpgAangepast naar elke leeftijd vinden op een Costa Cruise een pak activiteiten plaats. Er is voor elk wat wils zoals een schattenjacht, een pizza party, verkleedpartijen en allerlei workshops zoals dansen, koken, schilderen… Er zijn sportwedstrijden, fuiven, beachparty’s, karaoke-avonden en dat allemaal onder de deskundige leiding van (gratis) animators. Net als op een vaste stek aan een of andere kust van de Middellandse Zee maken de kids aan boord van het cruiseschip zeer vlot nieuwe vriendjes.

Ook de ouders zitten goed bij Costa Cruises. Terwijl de kinderen zich amuseren genieten zij van rust en ontspanning. Wat is er bijvoorbeeld mooier dan een avond in het restaurant, een romantische tête-à-tête, terwijl de kinderen met zijn allen verzamelen voor een themadiner of de kleuters vanaf drie jaar aan de gratis babysit zijn uitbesteed! 

Kinderen tot 18 jaar gratis

Als je weet dat kinderen tot 18 jaar op heel wat afvaarten gratis meereizen met Costa Cruises, heb je meteen een unieke formule voor de jaarlijkse gezinsvakantie aan de Middellandse Zee. De actie is geldig voor één of twee kinderen, jonger dan achttien jaar, die verblijven in een hut van twee betalende volwassenen. Alleen de haventaksen moeten betaald worden. 

All Inclusive

Net als op een “gewone” vakantie, kan je ook op cruise all inclusive formules vinden. Met de drankjespakketten bijvoorbeeld geniet je nog meer van je vakantie. Een Brandiamo pakket omvat onbeperkte consumptie van drankjes, met of zonder alcohol, op elk moment van de dag. 

Costa Cruises

Costa Cruises heeft dit jaar maar liefst zeven cruiseschepen in de vaart, op de Westelijke- en Oostelijke Middellandse Zee. Je kunt met het ganse gezin de mooiste kusten, de mooiste eilanden en de interessantste steden ontdekken, ook tijdens de paasvakantie en uiteraard tijdens de zomervakantie.

Meer info vind je op de site.

Gecategoriseerd in :,

Dit bericht is geschreven door Ingrid Vandenbroeck

Commententaren zijn gesloten.