at 9:05 pm: Gepubliceerd door .

Naar jaarlijkse traditie viert Sofitel Brussels Le Louise de lente met talrijke activiteiten en een overheerlijke Paasbrunch. Tijdens het hele Paasweekend serveert restaurant Crystal Lounge de heerlijkste Paasgerechten en op maandag kunnen de jongsten zich uitleven tijdens de jaarlijkse zoektocht naar paaseitjes.

sofitel.jpg

Paasbrunch

De wekelijkse « Friends & Family Sunday Brunch » wordt op 27 en 28 maart in een paasjasje gegoten en wordt
zowel op Pasen als op Paasmaandag geserveerd. Chef Adwin Fontein laat zijn inspiratie voor zijn huisgemaakte gerechten vieren en werkt voor de gelegenheid rond 3 typische paasingrediënten: eieren, het paaslam en chocolade.

brunch.png

Paaskuikentjes

Gedurende het hele paasweekend nemen kuikentjes de lobby van het Sofitel Brussels Le Louise over. Deze zachte tweevoeters staan symbool voor het nieuwe leven dat met Pasen wordt gevierd en zullen ongetwijfeld voor vertederende momenten zorgen. Verlaat het hotel met een « kuiken-selfie » of adopteer één van onze kuikentjes als aandenken aan de gezellige Sofitel-momenten.

Paaseieren zoeken

Wie op maandag 27 maart deelneemt aan de paasbrunch is tevens welkom om 13u voor onze jaarlijkse zoektocht naar paaseitjes. Verzamel de lekkerste chocolade-eieren die de paasklokken en de Ppashaas op het terras van de Crystal Lounge hebben achtergelaten. Voor de jongsten zijn er na de zoektocht verschillende activiteiten, waaronder een kookworkshop rond de mysteries van cacao.

Praktische info

Paasbrunch – Zondag 27 en maandag 28 maart – 11u30 tot 15u00
€49 per persoon exclusief dranken – kinderen jonger dan 10 jaar gratis
Reservatie aangeraden

Sofitel Brussels Le Louise
Guldenvlieslaan 40
1050 Brussel
Reservaties: +32 2 549 61 44
www.crystallounge.be

Gecategoriseerd in :, , , ,

Dit bericht is geschreven door Ingrid Vandenbroeck

Commententaren zijn gesloten.