at 6:10 am: Gepubliceerd door .

Het nieuwe jaar is nog maar een paar maanden ver, maar bij Playmobil hebben ze niet stilgezeten. Er werden al enkele nieuwe producten gelanceerd, maar er staan er ook nog in aantal in de steigers! In 2016 leer je niet alleen hoe Caesar het hart van Cleopatra veroverde, je geniet ook van een Caraïbische cruise of drinkt melk uit een kokosnoot op het exclusieve Tiki Beach. En niet te vergeten, de Belgen kijken nu al reikhalzend uit naar de match van de eeuw!

Nu al beschikbaar in de winkel

Deze sets werden in de eerste maanden van het jaar gelanceerd en zijn nu reeds beschikbaar in de winkel:

boswachtershuis.png

 

Kijk daar! Een spoor van een hert en zijn kalfje… Dat wil zeggen dat de Hertenfamilie niet ver weg kan zijn! Ook nieuwsgierig naar het bosleven? Duffel je warm in en zoek het Boswachtershuis. Daar wacht de boswachter op jou om je taakjes te geven: hout bijeensprokkelen, gewonde dieren helpen en eetbare paddenstoelen plukken.

​ ​ ​

 

ponypark.png

Ken jij het verschil tussen stap, draf en galop? Voor de allerkleinste ruiters begint 2016 met een Ponyrijles in het Ponypark! Hou de teugels stevig vast!


​ ​ ​

 

politie.png

 

 

Wist je dat de Playmobil Politie al meer dan 41 jaar de straten veilig houdt en de openbare orde handhaaft? Want ook in Playmobil-land dienen de wetten gerespecteerd te worden. Maar wees gerust, want het Politiebureau met gevangenis zorgt ervoor dat het goede overwint.


​ ​ ​

meeneemboerderij.png

 

Nieuw in het Playmobil 1.2.3-gamma is de Meeneemboerderij! Ontdek al spelenderwijs de wereld! Extra speelplezier verzekerd voor de allerkleinsten, want Playmobil belooft meer van dat in 2016! Wordt ongetwijfeld vervolgd…


​ ​ ​

voetbal.png

Sterspelers die nu al willen oefenen voor de grootste voetbalmatch van het jaar leven zich uit met het Meeneem voetbalstadion. Je kan echt trappen! “FWIEEEEEEET! Gele kaart!” Oh, wat is de Scheidsrechter streng. Maar spelregels zijn nu eenmaal spelregels. Neem jij de spits in? Of sta je liever in de goal? 


​En dit zit er nog aan te komen!
vakantiepark.png

Kan je niet wachten tot de vakantie begint om op zomerkamp te gaan? Dan is het Playmobil Vakantiepark een leuk idee! Vanaf begin april zingen de akela’s in spe luidkeels “Kumbaya my lord” aan het Tentenkamp met kampvuur! Om het nog spannender te maken organiseert de leiding een Nachtdropping met UV-lamp.


​ ​ ​
fashionshop.png

 

De must-have deze zomer voor kleine fashionista’s is zonder twijfel de Meeneem Fashionshop! Modetalenten kunnen ook nog eens kiezen tussen de verschillende Fashion Girl-thema’s: retro, zomer, gala, city, strand of soirée. Voor welke stijl ga jij?

​ 

​ ​ ​

​Wedstrijd

Wil jij tijdens de paasvakantie met de pony’s spelen? Neem dan snel deel aan onze wedstrijd en maak kans op de ponyrijlesset van Playmobil? Stuur het antwoord op de vraag: Hoeveel speelwerelden staan er op de site van Playmobil?, samen met je naam en adres naar kidswelkom@gmail.com. De wedstrijd loopt van 21 maart tem 25 maart 2016 om middernacht. De winnaars zullen hun prijs thuis gestuurd krijgen. Veel succes!

Playmobil, wedstrijd

Gecategoriseerd in :

Dit bericht is geschreven door Ingrid Vandenbroeck

13 reacties