at 7:42 am: Gepubliceerd door .

De drie schoolvoorbeelden van authentieke girl power zijn terug! Cartoon Network kondigt de wereldwijde comeback aan van de Powerpuff Girls! Naast de nieuwe reeks stelt Cartoon Network ook een nieuwe lijn voor, met speelsets, poppen, verkleedkostuums, boeken en nog veel meer. Doel van de meisjes blijft na al die jaren hetzelfde: de wereld redden vóór bedtijd.

powerpuff.png

The Powerpuff Girls is een van Cartoon Network’s langstlopende series. De reeks ging in 1996 van start en won reeds 2 Emmy Awards. Warner Bros Pictures bracht in 2002 een film uit over de drie meisjes. Het merk heeft ook z’n voet op de modekaart gezet, met partners en collecties over de hele wereld.

Het verhaal
De drie jonge meisjes Blossom, Bubbles en Buttercup zijn een creatie van Professor Utonium. In een poging om het perfecte meisje te creëren mengde hij suiker, zout en alles waar je van houdt. De professor voegde per ongeluk ook Element X toe, wat een enorme explosie veroorzaakte en het ontstaan van de Powerpuff Girls betekende! De drie heldinnen zetten hun superkrachten in om hun stad Townsville veilig te houden en de wereld te redden vóór het slapen gaan.

Powerpuff jezelf en creëer je eigen unieke avatar

Iedereen die vandaag de dag druk in de weer is met social media kan niet zonder een coole, doordachte of stijlvolle avatar. Nu blijkt de komst van de splinternieuwe Cartoon Network-serie De Powerpuff Girls voor heel wat mensen aanleiding om zich op opvallende wijze aan de superheldenserie te binden.

powerpuff-yourself.jpg

PowerpuffYourself.com is toegankelijk via mobiel en desktop en geeft gebruikers de mogelijkheid om de gezichtsuitdrukking, kleding, haardracht en accessoires van hun Powerpuff avatar naar eigen inzicht toe te passen. Wanneer je jezelf hebt ‘gepowerpufft’ kun je dit delen via social media en de tag #PowerpuffYourself en #CNPPG meegeven.

De splinternieuwe Powerpuff Girls zijn vanaf 23 april iedere zaterdag en zondag om 8u30 te zien op Cartoon Network.

Gecategoriseerd in :

Dit bericht is geschreven door Ingrid Vandenbroeck

Commententaren zijn gesloten.