at 7:51 am: Gepubliceerd door .

 

Maak je klaar voor de nieuwe speelplaatshype Num Noms! Deze minifiguurtjes openen een heel nieuwe speelwereld met een snuifje schattigheid en een lepel vol verrassingen! Elk Num en Nom figuurtje is een echte verrassing met een unieke heerlijke geur. Maak je eigen geurcombinaties door Nums en Noms te mixen en matchen en zo je favoriete recepten te maken. KidsWelkom mag 3 starter pakketten weggeven.

numnom.jpg

Say what?

Nums zijn de buitenste, zachte, rubberen, holle figuurtjes die zich nestelen bovenop de Noms. Stapel ze torenhoog tot knotsgekke combinaties of laat ze tegen elkaar racen! Noms zijn de binnenste, hardere figuurtjes die ofwel gemotoriseerd zijn om lekker rond te snorren, ofwel gevuld zijn met lipgloss. Doe lekker gek met de meer dan 1.000 mix-en-match combinaties, zoals Framboos-Banaan à Go-Go of Perzik Choco Gloss, en verzamel ze allemaal!

 

mystery.jpg

 

Num Noms Mystery Blind Packs (€3.99)

Een Num en een Nom met verrassings-lipgloss-smaakje in een super cool yoghurtpotje.

 

 

starter.jpgNum Noms Starter Pack (€10.99) 

Elke Starter Pack bevat 3 Nums en 1 gemotoriseerde Nom, samen met een lepel, een cupcake vormpje of ijshoorntje.

 

 

 

 

deluxe.jpg

 

 

Num Noms Deluxe Pack (€17.99)

Een Num Noms Deluxe Pack bevat 6 Nums, 2 gemotoriseerde Noms, samen met een lepel, een cupcake vormpje of ijshoorntje.

 

cafe.jpgNum Nom Go-Go Café Playset (€29.99)

De Go-Go Café Playset, die een special edition Num Nom bevat, heeft alles om je Num Noms de tijd van hun leven te geven! Laat ze kennismaken met het Go-Go Café, de glijbaan, de bewegende schotel, het draaiende donut-rad of de kiekeboe-theepot douche.

Meer info op www.numnoms.com

Wedstrijd

Maak kans op een Num Nom starterpakket door het antwoord te sturen op volgende vraag: Wie zit er aan de buitenkant, de nums of de noms?, met je naam en adres naar kidswelkom@gmail.com. De wedstrijd loopt van maandag 9 mei tot vrijdag 13 mei 2016 om middernacht. Veel succes!

Gecategoriseerd in :

Dit bericht is geschreven door Ingrid Vandenbroeck

Commententaren zijn gesloten.