at 8:36 am: Gepubliceerd door .

Maar liefst 250 verschillende soorten dieren, de een al wat hariger en luidruchtiger dan de ander, wonen allemaal in de exotische Antwerpse Kempen. In de Olmense Zoo staan de komende maanden niet enkel de leeuwen, beren, slangen en olifanten in de kijker, ook kinderen staan centraal in het familiepark.

Dreamnight at the zoo

dreamnight.jpg
Op vrijdag 3 juni 2016 is het weer tijd voor ‘Dreamnight at the zoo’. Tijdens dit wereldwijde initiatief kunnen kinderen met een fysieke of mentale beperking of chronische aandoening terecht in deelnemende dierenparken om er samen met hun gezin te genieten van een ontspannende avond tussen de dieren. Ook dit jaar zijn kinderen tot en met 21 jaar gratis welkom in de Olmense Zoo van 18u tot 22u. Ook de noodzakelijke verpleeghulp wordt met open armen ontvangen. Tijdens dit exclusieve evenement is het dierenpark gesloten voor het grote publiek, zodat alle gezinnen van een exclusief bezoek kunnen genieten. 

Deze gratis avondopenstelling wordt georganiseerd uitsluitend ten behoeve van chronisch zieke en gehandicapte kinderen (uitsluitend geldig voor gezinnen met kinderen die recht hebben op verhoogde kinderbijslag), hun ouders en thuiswonende broertjes en zusjes, alsook noodzakelijke verpleeghulp.

 
 
•Gratis animatie/show
•Mogelijkheid tot een hapje en een drankje
•Meer info via: +32 14 30 98 82 of reservatie@olmensezoo.be
 
 

 

 

Reserveer voor 31 mei 2016 via reservatie@olmensezoo.be

Gecategoriseerd in :

Dit bericht is geschreven door Ingrid Vandenbroeck

Commententaren zijn gesloten.