at 9:10 am: Gepubliceerd door .

 

Eind april werd in Bobbejaanland de attractie Mount Mara, een virtual reality coaster, geopend. Deze rollercoaster neemt de bezoeker mee in de rol van geoloog tijdens een bloedstollend avontuur naar het Zuid-Oost Azische Khyonesië. Boze geesten hebben er voor een enorme vulkaanuitbarsting op de mysterieuze berg Mount Mara gezorgd. Beleef het alsof je erbij was!

bobbejaanland.jpg

Het gebruik van virtual reality maakt deze attractie niet alleen spectaculair, maar ook vernieuwend. De Revolution werd in samenwerking met Samsung opgefrist naar een Virtual Reality achtbaan: Mount Mara. Door het gebruik van de allernieuwste technieken komen de gevaren echt tot leven en stijgt de spanning tot een hoogtepunt. Een verrassende beleving!

De naam doet de attractie alle eer aan… Wist je dat ‘Mara’ Sanskriet is voor‘duivels’? Het avontuur speelt zich af in dezelfde regio als de attractie ‘The Forbidden Caves’ die vorig jaar geopend werd. In die grotten bewaken boze geesten paarse kristallen. Zijn dezelfde geesten misschien verantwoordelijk voor de vulkaanuitbarsting? Stap in en baan je een weg door de jungle met je razendsnelle quad. Slaag jij erin om de dodelijke vuurzee voor te blijven? Zet de GEAR VR bril op en waant je meteen in een nieuwe wereld. 

Nightmare Motel

Nightmare Motel is de andere nieuwigheid dit jaar in het park. Deze attractie is een combinatie van de trendy escape rooms en het traditionele Halloween horror labyrint.

nightmare.jpg

Als nietsvermoedende toerist kom je terecht in het Nightmare Motel. Na registratie ontdek je dat je allesbehalve een rustige nacht tegemoet gaat. Je krijgt een sleutelbos mee maar raakt nergens meer buiten, alle deuren blijken gesloten te zijn. Past deze sleutel? Misschien eens een andere proberen! Ben jij stressbestendig genoeg om binnen de acht minuten aan de oude hotelbewoners te ontstnappen?

Je kan de attractie met maximum vier andere hotelgasten betreden. Een poging om het Nightmare Motel op tijd te verlaten kost €5.

Praktische info

Algemene info
Bobbejaanland
Olensteenweg 45
2460 Lichtaart

Website: www.bobbejaanland.be
Facebook: facebook.com/bobbejaanland

Gecategoriseerd in :, , ,

Dit bericht is geschreven door Ingrid Vandenbroeck

Commententaren zijn gesloten.