at 2:54 pm: Gepubliceerd door .

Van zaterdag 18 juni tot en met zondag 4 september kijk je in Oostende je ogen uit op het zandsculpturenfestival. Met het thema ‘Wereldsterren in zand’, brengen ze een gigantisch labyrint van 10.000 m² met de voornaamste legendes uit de film, muziek en sportcultuur in de hoofdrollen. Ruim 150 bekende personages krijgen hun evenbeeld in zand, waaronder Prince, als hommage aan de overleden popster. Dit bijzonder exclusieve jaarlijkse festival staat in het Guinness Book of Records genoteerd als grootste zandsculpturenfestival ter wereld. Kids Welkom mag 5 families gelukkig maken met tickets!

prince.jpg

Het Festival van de Wereldsterren

Met enkel zand en water creëren artiesten hun favoriete sterren op het Groot Strand van Oostende. Hun magistrale handen brengen een eerbetoon aan de vedetten uit de muziek, film- en sportcultuur.

De 40 kunstenaars, afkomstig uit 12 verschillende landen, creëren uit niet minder dan 200 vrachtwagens speciaal aangevoerd zand, een beeldengalerij van ruim 10.000 m².

De 120 reusachtige sculpturen, van 2 tot 6 meter hoog, zijn bestand tegen alle weersomstandigheden. Speciaal aangelegde paden maken het festival volledig rolstoeltoegankelijk, het wandelparcours bedraagt ongeveer 1 kilometer. Reken minimum één uur voor je bezoek. Honden aan de leiband zijn toegelaten en het nemen van foto’s en video’s voor privégebruik is toegestaan.

 

STARS-1.jpg

Praktische info

Het Zandsculpturenfestival vindt plaats op het Groot Strand van Oostende en opent zijn poorten voor het publiek elke dag vanaf zaterdag 18 juni tot en met zondag 4 september, doorlopend van 10 tot 19 u.

Prijzen:

– Ticket Volwassene: € 12,00
– Ticket Student (op vertoon van de studentenkaart): € 10,00
– Ticket Senior ouder dan 65 jaar (op vertoon van identiteitskaart): € 10,00
– Ticket Persoon met een beperking (op vertoon van de invaliditeitskaart): € 10,00
– Ticket Kind 4 – 11 jaar: € 8,00
– Kinderen tot en met 3 jaar genieten gratis toegang

Meer info op de website

Wedstrijd

Kids Welkom mag 5 families gelukkig maken met 4 tickets. Beantwoord volgende vraag: We zoeken een van de afgebeelde sterren. Veel jonge voetballertjes zijn grote fan van deze Argentijn, wiens bijnaam de Vlo is. Hij won 5 keer de Gouden Bal en speelt de pannen van het dak bij FC Barcelona. Over welke ster gaat het? Stuur snel je antwoord met naam en adres naar kidswelkom@gmail.com. De wedstrijd loop van dinsdag 31 mei tem vrijdag 3 juni 2016. Veel succes!

 

Gecategoriseerd in :, ,

Dit bericht is geschreven door Ingrid Vandenbroeck

1 reactie