at 8:38 am: Gepubliceerd door .

Breng jij deze zomer je vakantie door aan onze Belgische kust? Breng dan zeker eens een bezoekje aan Yale 3D World Magic & Fun in Oostende. Van 16 juli tot en met 28 augustus is Oostende het mekka voor iedereen die zin heeft in een leuke (gezins)uitstap in 3D. 

Yale 3D World Magic & Fun, Oostende

Wat is Yale 3D World, Magic & Fun?

Op Yale 3D World Magic & Fun ben jij dé ster. Je acteert er in een 50-tal geschilderde, verrassende én hilarische scènes terwijl je vrienden en/of familie foto’s van je nemen. Alles wat in andere musea niet mag, MOET hier: aanraken, luidop lachen, foto’s nemen én gekke dingen doen. Yale 3D World Magic & Fun bezorgt je onvergetelijke foto’s die nog heel lang gekoesterd zullen worden. 

Belgische première 3D video ‘Arctric Explorer’

Er zijn tijdens deze editie heel wat nieuwigheden: er komen bijvoorbeeld grote grappige sculpturen en dé zomerattractie aan de kust wordt beslist de Arctic Explorer waar de bezoeker in een kortfilm acteert, samen met een 5-tal impressionante dieren.

Trailer

Bekijk hier de trailer van deze indrukwekkende attractie.

 

 

Dompel jezelf onder in de ijskoude wildernis van Antarctica en verwarm je aan je onvergetelijke ontmoetingen met de ijsberen, orka’s, pinguïns en zeehonden. Dit wordt beslist één van je beste momenten aan de kust deze zomer!

Natuurlijk komen ook de succesformules terug, zoals o.a. de grote hoekdecors, maar ook recente nieuwigheden zoals: geluid in diverse decors, attributen in een tiental scènes die de bezoeker mag/moet gebruiken om ze te vervolledigen, de afdeling man/vrouw die hilarische taferelen opwekt en… zoveel meer.

Praktische info 

Wanneer? 16 juli tot en met 28 augustus 2016, van 11 tot 18u

Waar? Oostende (zeedijk Mariakerke)

Tickets: 

Gratis: < 4j

6 euro: 4 – 11j

8 euro: senioren (vanaf 60 jaar), jongeren vanaf 12j en studenten (met studentenkaart, max. 25j)

10 euro: 18+

groepen (vanaf 15 pers.): kinderen 6-11j: 2,5 euro pp

groepen (vanaf 15 pers.): 12+: 7 euro pp

Meer info op de website of via Facebook

Gecategoriseerd in :,

Dit bericht is geschreven door Ingrid Vandenbroeck

Commententaren zijn gesloten.