at 6:59 am: Gepubliceerd door .

Tijdens de herfstvakantie wordt het opnieuw bibberen en beven in het Brusselse waterpretpark Océade. Het water kleurt er elke dag – stipt om 15 uur – rood. Het is alsof je in een echt bloedbad zwemt!

oceade.jpg

Van maandag 31 oktober tot en met zondag 6 november kan je in Océade opnieuw in halloweensfeer zwemmen. Elke dag om klokslag 15 uur wordt het waterpretpark behekst tot een heus bloedbad. Geen paniek, het is geen echt bloed natuurlijk. Via een speciaal procedé kleurt het water rood. Voor hun gezondheid of zwemkledij hoeven de bezoekers niet te vrezen: de kleurstof is een natuurlijk product dat 100% veilig is en geen vlekken maakt. Na zo’n drie kwartier is deze nachtmerrie voorbij. Tot de volgende dag…

Daarbovenop toveren schminksters elke dag tussen 14u en 16u de jongsten om in hun favoriete griezelfiguur. Niet voor bange waterratten!

Praktische informatie

Bruparck
1020 Brussel (Laken)
02 478 43 20

Tarieven Océade (geldig voor 4 uur): €18,5 voor een volwassene / €15,5 voor een kind (grootte: 1m15 tot 1m30) – €115 voor een kaart voor 10 bezoeken. Er zijn speciale groepstarieven.

Voor meer info: www.oceade.be

Gecategoriseerd in :, , ,

Dit bericht is geschreven door Ingrid Vandenbroeck

Commententaren zijn gesloten.