at 8:07 am: Gepubliceerd door .

Bobbejaanland is vervloekt tijdens Halloween.  In 2014 werd het Halloween programma beloond met een Diamond Theme Park Award en dit jaar wil het park nog beter doen. Met 5 doolhoven, 2 scare zones, 2 shows en 2 nocturnes laat ’t Plezantste Land zijn bezoekers van 15 oktober tot 6 november opnieuw sidderen en beven. Nieuw dit jaar zijn Fear Theater, een verbluffende show van de wereldberoemde illusionist Aaron Crow, en The Bug Escape, een ‘insecten’ doolhof voor zowel jong als oud. Voor een echte monsterinvasie verwelkomt Bobbejaanland de Halloweenfans op de nocturnes van 29 en 31 oktober.

Overwin je angsten met illusionist Aaron Crow

Hoewel hij afkomstig is uit Ruiselede gebeurt het niet vaak dat Aaron Crow in België te zien is. Hij won allerlei internationale prijzen en schopte het zelfs tot de halve finale van ‘Britain’s got talent’. Hij trad onder andere ook op in de Marquis in New York en tourt intussen de wereld rond. In zijn Fear Theater, een adembenemende en nieuwe show, draait alles rond angst en het overwinnen ervan. De show is toegankelijk voor elk publiek.

crow.jpg

The Bug Escape: een doolhof voor het hele gezin

Griezelen kan ook in de vijf angstaanjagende doolhoven. Nieuw dit jaar is The Bug Escape, het enige family proof doolhof. In het 500 vierkante meter grote labyrint draait alles om insecten. Groot en klein krijgen er de kriebels van! De weg naar buiten vind je maar op één manier: door het oplossen van raadsels. Je kan maar beter zorgen dat je zo snel mogelijk de uitgang vindt!

halloween.jpg

 

The Doll Factory, House of Phobia of Nightmare Motel (16+)

In The Doll Factory verzamelt een chirurg ledematen van voorbijgangers die hij nadien gebruikt om perfecte lichamen mee te maken. Je rent er letterlijk voor je leven.

Wil je niet besmet raken door een virus? Dan zorg je best dat je zo snel mogelijk uit het laboratium van Professor Bob in The House of Phobia raakt. Voor zijn medewerkers is het alvast te laat!

Alles lijkt misschien normaal nadat je bent ingecheckt in Nightmare Motel. Maar dat lijkt alleen maar zo! Ontsnap jij aan de oude hotelbewoners en geraak jij terug buiten binnen de 8 minuten met behulp van de sleutelbos die je ontving bij het inchecken?

 

Bazaar Bizarre (12+)

Mag het wat minder eng zijn? Bazaar Bizarre transformeert een vrolijk circus tot een duizelingwekkende nachtmerrie. De maniakale clowns doen je aanvankelijk nog even glimlachen maar dat lachen vergaat je snel!

 

Monster Invasion tijdens de halloweennocturnes

Op zaterdag 29 oktober en maandag 31 oktober blijft ’t Plezantste land open tot 22u en worden Wicked West en Haunted Woods overrompeld door 80 monsters die niets liever willen dan bezoekers met nachtmerries naar huis sturen (adviesleeftijd 16+). Wanneer een bedwelmende mist rond 18u30 opsteekt nemen de freaks, paria’s en mutanten het heft in handen. Het vuurwerk volgt om 21u30!

Het centrale plein van Wicked West werd in ruigere tijden aangewend als openbare executieplaats. Onschuldige inwoners en bezoekers werden er teruggevonden aan de galg. Miss Pumpkin geeft er dit jaar op een feestelijke manier ’s namiddags het startsein voor de Halloween feestelijkheden voor de jonge en minder jonge bezoekers. Elke dag kan je er haar samen met haar vrienden terugvinden voor een knotsgekke Halloweenparty!

In de Haunted Woods scare zone worden langskomers achtervolgd door trollen, elfen en angstaanjagende wezens. Ze leiden je weg van het juiste pad, hollen achter je aan als je bang bent en grijpen je met hun takken vast. Afsluiten doe je met een adembenemend vuurwerk!

Praktische info

Bobbejaanland
Olensteenweg 45
2460 Lichtaart
België

De website

Tickets nu al te koop vanaf 19.95 € via bobbejaanland.be !

Prijzen:
Kinderen < 1.40 m: vanaf 28 euro
Volwassenen: vanaf 33 euro

Gecategoriseerd in :, ,

Dit bericht is geschreven door Ingrid Vandenbroeck

Commententaren zijn gesloten.