at 8:25 am: Gepubliceerd door .

De caravan- en motorhomesector blijft sinds 2002 alleen maar groeien en in deze gunstige context vindt Mobicar, de internationale beurs voor caravans en motorhomes, plaats van 20 tot en met 25 oktober 2016 in Brussels Expo. In totaal zijn er zo’n 700 modellen te zien. Ook KidsWelkom zal er aanwezig zijn om te spreken over ons lang weekend met de motorhome!

camping.jpg

Budgetvriendelijk op vakantie

De crisis in sommige zuiderse landen leidt vakantiegangers naar meer nabijgelegen en lokale bestemmingen. Om dit budgetvriendelijk en comfortabel te kunnen doen, zijn caravans en motorhomes het ultieme vervoersmiddel. Bovendien maakt deze manier van reizen het mogelijk om te kunnen vertrekken waar, waarheen en zo vaak men maar wil, hetgeen beantwoordt aan het groeiend verlangen naar vrijheid en flexibiliteit.

Mobicar’16 in het teken van vernieuwing

Mobicar’16 richt zicht op twee hoofddoelgroepen bezoekers: kampeerliefhebbers die de nieuwste modellen en accessoires willen ontdekken, en zij die nieuwsgierig zijn naar de vele mogelijkheden die deze manier van reizen te bieden heeft. Vooral voor deze laatste groep werden tal van nieuwe activiteiten op touw gezet…

Voor het eerst verwelkomt deze 54ste editie campings als nieuwe exposanten. Daarnaast heeft de beurs voor het eerst een gastland: Duitsland. De bezoekers kunnen genieten van de gekende Duitse Gemütlichkeit en krijgen de kans om van de lokale gastronomie te proeven. Verder kunnen geïnteresseerden waardevolle informatie verzamelen over deze bestemming, die cultuur en natuur nadeloos combineert.

Ten slotte biedt Mobicar een uitgebreid scala aan nieuwe activiteiten voor jong en oud: demonstraties ‘koken in een caravan’, een e-bike parcours, een initiatie voor het rijbewijs C, conferenties en vele andere. Informatie en inspiratie zijn niet ver te zoeken tijdens deze niet te missen editie van Mobicar. 

Praktische informatie

Waar? Brussels Expo – Paleis 6, 7,9 et 11
Wanneer? Van donderdag 20 oktober tot en met dinsdag 25 oktober 2016
De website

Gecategoriseerd in :, ,

Dit bericht is geschreven door Ingrid Vandenbroeck

Commententaren zijn gesloten.