at 7:27 am: Gepubliceerd door .

kiwi.jpgOp 19 oktober brengt Jekino de leuke en grappige animatiefilm voor peuters en kleuters, Kiwi & Strit, uit in de bioscoop. Kiwi & Strit zijn een heerlijk duo, bedacht door Esben Toft Jacobsen (de regisseur van De Geweldige Beer en De Verenkoning). Kleuters zullen smullen van deze leuke reeks korte filmpjes. KidsWelkom mag, ter gelegenheid van de release 4 leuke filmpakketten weggeven bestaande uit een kiwi bewaardoosje van Zespri, een brooddoos, stickers en een kleurplaat van Kiwi & Strit! 

 

De film

Op een open plek in het bos wonen twee grappige, pluizige wezentjes: Kiwi is geel, netjes en voorzichtig; Strit is paars, groezelig en wild. Ze zijn nieuwsgierig en willen alles uitproberen. Wat ze ook doen (voetballen, in bad gaan, een schilderij maken…), het loopt steevast verkeerd af en daar moeten ze zelf heel erg om lachen. Samen met hun vreemde vrienden (zoals de grote blauwe boskoe die altijd honger heeft) spreken ze een koddig brabbeltaaltje.

 

De trailer

 

De wedstrijd

Wil jij kans maken op 1 van de 4 leuke filmpakketten? Stuur dan snel het antwoord op de vraag én je adresgegevens naar: kidswelkom@gmail.com. Welke sport beoefenen Kiwi en Strit in hun filmpjes? De wedstrijd loopt van woensdag 19 oktober t.e.m. zondag 23 oktober om middernacht. Veel succes!

 

Gecategoriseerd in :

Dit bericht is geschreven door Ingrid Vandenbroeck

4 reacties