at 9:01 pm: Gepubliceerd door .

Binnen enkele weken is het weer zover, dan komt de sint langs bij alle kinderen die het afgelopen jaar braaf geweest zijn. Maar ook bij KidsWelkom komt de goedheilige man langs. Mét een geschenk voor 1 kind dat fan is van deze blog!

Speelgoed van het Jaar

De Sint mag dan wel met een stoomboot naar België reizen, dit jaar was het het cruiseschip van Playmobil dat in de prijzen viel. De verkiezing van het Speelgoed van het Jaar, een initiatief van de Belgische Speelgoedfederatie, was aan haar zeventiende editie toe en Playmobil rijfde de award van Speelgoed Van Het Jaar binnen in de categorie speelwereld, een beloning voor hun zoektocht naar originele en creatieve spellen en speelgoedartikelen. Je kan in de winkel alle laureaten herkennen aan de klever op de speldoos en de bekroonde speelgoedartikelen worden een jaar lang tentoongesteld in het Speelgoedmuseum van Mechelen.

Het cruiseschip

Playmobil ontvangt dagelijks van over de hele wereld prachtige kindertekeningen en creatieve voorstellen en lanceerde al talloze speelsets gebaseerd op deze fantasierijke inzendingen. Ook het Cruiseschip is – na 3 jaar tekenen en sleutelen – het resultaat van inspirerende kindertekeningen. 

Cruiseship_3.jpg

De passagiers van het luxueuze schip – met een grootte van maar liefst 74 cm – zullen zich geen minuut vervelen. Ze kunnen vertoeven aan het zwembad met bijhorende glijbaan of een lekker hapje eten in het restaurant. Als ze willen genieten van een exclusief uitzicht, nemen ze toch gewoon even een kijkje op het zonnedek bovenaan het schip!  

Win het Romeins galeischip en de figuren Caesar en Cleopatra 

De Romeinen gaan nieuw grondgebied veroveren aan boord van het galeischip. Je kan met het schip op de grond spelen dankzij de wieltjes, maar je kan het natuurlijk ook in het water gebruiken! Je soldaten worden beschermd door de vele schilden aan de zijkant van het galeischip. Slaag munitie en voedsel op in de ruimte onder het dek. Komen er vijanden aan? Laad dan een vuurpijl in de ballista en schiet! Bovendien staan Caesar en Cleopatra aan het roer van jouw schip!

galleischip.jpg         cleopatra.jpg

 

 

Wil jij kans maken op deze leuke prijs? Stuur dan een mailtje met je gegevens en het antwoord op volgende vraag: In welk jaar werd Playmobil bedacht? naar kidswelkom@gmail.com. De wedstrijd loopt van donderdag 17 november tot en met woensdag 23 november om middernacht. De winnaar krijgt zijn prijs thuis bezorgd. Veel succes!

Gecategoriseerd in :

Dit bericht is geschreven door Ingrid Vandenbroeck

3 reacties