at 2:52 pm: Gepubliceerd door .

Van 14 januari tot en met 26 maart 2017 staat Disneyland Paris in het teken van het gloednieuwe galactische The Season of the Force saga. Sta oog in oog met Captain Phasma of een stormtroopers patrol of neem deel aan de talrijke activiteiten die je meevoeren naar een afgelegen sterrenstelsel; een avondshow onder de sterrenhemel met indrukwekken architectuur op de achtergrond.

starwars.jpg

“Star Wars: A Galactic Celebration”

Wanneer de nacht valt, wordt het Walt Disney Studios Park opgelicht door de iconische Star Wars kleuren als onderdeel van de nieuwe show. “Star Wars: A Galactic Celebration” wordt een adembenemende licht- en geluidsshow boordevol projecties en speciale effecten en tal van andere verrassingen. Helden uit de Star Wars wereld, zoals Chewbacca en R2-D2, evenals Kylo Ren, Darth Maul, Darth Vader en vele anderen, zullen in levende lijve aanwezig zijn. Iconische personages uit The Empire, The First Order en uiteraard The Resistance maken hun opwachting op het podium.

starwars2.jpg

Van “First Order March” en “Stormtroopers Patrol” naar “Star Wars: A Galaxy Far, Far Away”

Van 14 januari tot en met 26 maart 2017 zal het Walt Disney Studios Park overgenomen worden door epische verschijningen van helden die recht uit het Star Wars universum komen gelopen. Te beginnen met “First Order March”, geleid door Captain Phasma. Vervolgens maken zij plaats voor het spektakel “Star Wars: A Galaxy Far, Far Away”, die een aantal iconische personages uit de saga in de schijnwerpers plaatst, zoals onder andere Darth Vader en Kylo Ren, om er maar enkele op te noemen. Ten slotte kom je oog in oog te staan met een bataljon stormtroopers.

De Jedi staan centraal in het Disneyland Park

Om de Force in evenwicht te brengen, staan Jedi Masters elke dag van 12 januari tot en met 4 mei 2017 klaar om jonge Padawans, van 7 tot en met 12 jaar, te trainen in de Jedi Training Academy (Vidéopolis – Discoveryland). Een niet te missen, meeslepende ervaring voor de jongste Padawans en de oudste Jedi’s!

Gecategoriseerd in :, , ,

Dit bericht is geschreven door Ingrid Vandenbroeck

Commententaren zijn gesloten.