at 7:16 am: Gepubliceerd door .

voetbal, expo, mechelen, nekkerhalDe grootste voetbalexpo ter wereld vindt nog tot en met 30 april plaats in de Nekkerhal van Mechelen. ‘Goal! The Football Experience’ is een unieke, ervaringsgerichte en interactieve expo gewijd aan het wereldvoetbal en biedt de bezoekers een ongeziene collectie van originele items en sport memorabilia. Speciaal voor de doortocht in België, werd er ook een uitgebreid Belgisch luik, een ‘Fun Zone’ én een gezellig sportcafé toegevoegd aan de expo!

‘Goal! The Football Experience’! neemt de bezoekers mee op een boeiende trip doorheen de meest legendarische momenten van het wereldvoetbal. Het leerrijke en interactieve pad van de expo, ligt dan ook bezaaid met unieke en originele items die de geschiedenis van het wereldvoetbal kleurden. Van trofeeën, medailles, shirts van legendarische voetbalhelden als Garrincha, Lionel Messi, Eusébio, David Beckham, Jean-Marie Pfaff, Zinedine Zidane, Raúl, Roberto Baggio en Cristiano Ronaldo, de eerste voetbal, historische tenues van onder andere Pelé, Cruijff, Beckenbauer en Maradona, tot zelfs de voetbalschoenen van Ronaldinho en Lilian Thuram. Maar ‘Goal! The Football Experience’ is ook een zeer actieve expo, zo kan je bijvoorbeeld ook je eigen “dream team” samenstellen en dit sterrenelftal het laten opnemen tegen de computer.

voetbal, expo, mechelen, nekkerhal

Speciaal voor de doortocht van ‘Goal! The Football Experience’ in België, werd er een uitgebreid Belgisch luik aan deze internationale expo toegevoegd. Zo is er een zone waarin de historiek van ons nationale voetbalelftal belicht wordt en krijg je in de aansluitende zone info over de clubs in de Jupiler Pro League en Proximus League (1ste en 2de klasse). Sportieve bezoekers mogen zich dan weer verheugen op uitdagende voetbalattracties in de extra ‘Fun Zone’ en kunnen zich daar ook uitleven aan de kickertafels of computergames. Na afloop van de expo, kan je in het sportcafé nog gezellig nakaarten over uw ‘football experience’. Red Flame Imke Courtois, ex-Rode Duivel Gilles De Bilde en Liverpool-keeper Simon Mignolet zullen het gezicht zijn voor enkele activiteiten en events die rond ‘Goal! The Football Experience’ gepland worden.

Praktische info

Openingsuren: woensdag – zondag 10u00 – 19u00

Prijzen online voorverkoop: volwassenen: 13,50 euro, kinderen (3 t.e.m. 11 jaar): 9,50 euro, kinderen -3 jaar: gratis, senioren (65+) en studenten (-26): 11,50 euro, familietickets (2 volwassenen + 2 kinderen, of 1 volwassene + 3 kinderen): 40 euro

Prijzen aan de kassa: volwassenen: 15 euro, kinderen (3 t.e.m. 11 jaar): 11 euro, kinderen -3 jaar: gratis, senioren (65+) en studenten (-26): 13 euro, familietickets (2 volwassenen + 2 kinderen, of 1 volwassene + 3 kinderen): 45 euro

Er zijn ook groepskortingen beschikbaar vanaf 11 personen!

Website: www.goal-belgium.be

Facebook: www.facebook.com/goalbelgium  

Gecategoriseerd in :, , ,

Dit bericht is geschreven door Ingrid Vandenbroeck

Commententaren zijn gesloten.