at 7:45 am: Gepubliceerd door .

De vakantie zit er weer aan te komen en twee weken kinderen in huis, dat betekent voldoende activiteiten verzinnen om hen bezig te houden of… nieuw speelgoed, natuurlijk! Kids Welkom mag maar liefst 2 Playmobil zee-aquaria weggeven!

Het zee-aquarium

Het bezoekersterras, de diepzeegrot, de panoramavensters en een avonturenkoepel nodigen uit tot het bekijken van de zeeleeuwen en de onderwaterwereld. 

doos.jpg

Wat is er zo leuk aan?

Het zee-aquarium bestaat uit een groot waterbassin dat ook echt met water kan worden gevuld.

water.jpg

Het carrouselplatform is draaibaar. De carrousel staat los en is niet verbonden met het waterbassin onder de koepel. Vier voetklemmen zorgen voor een stabiel houvast van de figuren op de carrousel.

carrousel.jpg

De zeeleeuw kan de kop en de staartvinnen naar boven en naar beneden bewegen. De voorste vinnen zijn draaibaar. De zeeleeuw kan door de hoepel springen en kan op de houder een bal balanceren.

aquarium1.jpg

De hoepel kan door een figuur in de hand worden genomen of met de houder op een willekeurige plek op de rand van het bassin worden bevestigd.

Wedstrijd

Wil jij kans maken op een van de twee zee-aquaria van Playmobil? Stuur dan het antwoord op volgende vragen: “In de doos zit een ballon in diervorm. Welk dier stelt de ballon voor?” en “Hoeveel personen zullen deelnemen aan deze wedstrijd?”, samen met je gegevens (naam en adres) naar kidswelkom@gmail.com. De wedstrijd loopt van woensdag 15 maart tot en met woensdag 22 maart om middernacht. De winnaars krijgen hun prijs thuis bezorgd. Veel succes!

Gecategoriseerd in :

Dit bericht is geschreven door Ingrid Vandenbroeck

5 reacties