at 7:03 am: Gepubliceerd door .

Binnenkort is het weer zover, dan doen duizenden kinderen hun eerste communie en kunnen de ouders weer op zoek naar geschikte kledij. Wij van KidsWelkom geloven dat je outfit die dag uiteraard heel mooi moet zijn, maar ook heel draagbaar, zodat je de maanden nadien nog steeds van je jurk kan genieten. In samenwerking met s.Oliver mogen we zo’n communiekleedje weggeven!

58.702.82.2609.20A7_frontqf.png

Deze elegante jurk met bloemetjes all-over zorgt ervoor dat je er piekfijn uitziet op jouw grote dag! De jurk is vervaardigd uit zuiver katoen en heeft een uitlopende cirkelrok. Op de achterkant zit een verborgen rits en de voering heeft een rand van tule bij de zoom. De geribbelde tailleband maakt de jurk helemaal af. Is ze niet om te stelen?

soliver.jpg

Wil jij kans maken op deze prachtige jurk in maat 122? Geef dan snel het antwoord op volgende vragen: s.Oliver bestaat al sinds 1969, maar in welk land werd de eerste “sir Oliver”-winkel geopend? en Hoeveel personen zullen er aan deze wedstrijd deelnemen? Stuur je antwoorden en gegevens naar kidswelkom@gmail.com. De winnaar krijgt de jurk thuis geleverd. Deze wedstrijd loopt van vrijdag 24 maart 2017 tot en met woensdag 5 april 2017. Veel succes!

Gecategoriseerd in :

Dit bericht is geschreven door Ingrid Vandenbroeck

Commententaren zijn gesloten.