at 5:11 pm: Gepubliceerd door .

Veel (groot)ouders brengen de paasvakantie aan zee door met de (klein)kinderen. En dan is het natuurlijk altijd leuk om een of andere activiteit op de planning te hebben staan. Eerder bespraken we reeds de tentoonstelling De Waanzinnige Boomhut, die nog loopt tot en met 17 april, maar daarnaast stellen we ook graag nog Springtij en The Crystal Ship voor.

springtij.png
Springtij (0-14 jaar)

Van 1 tot 17 april is er de vierde editie van het avontuurlijk Kindercultuurfestival SPRINGTIJ. Over heel Oostende kan je kiezen uit een waaier van creatieve activiteiten om samen met je kinderen te beleven. Een greep uit het aanbod: theater, doe-expo’s, creatieve workshops, leuke shows, (voor)lezen en een tekenfestival, maar ook strandsporten en een paaseierenraap. Het volledige programma vind je hier.

The Crystal Ship (alle leeftijden)crystalship.png

Liever de street arty toer op? De tweede editie van kunstenfestival The Crystal Ship vindt ook plaats tijdens de paasvakantie! In de eerste week zijn de artiesten volop aan het werk en op 8 april zijn alle werken klaar. Tijdens dit kunstenfestival zie je wereldbekende kunstenaars, gigantische muurschilderingen en interventies in de stad. Het festival is kindvriendelijk met de kids guide. Deze gids staat vol leuke weetjes en doe-opdrachten bij de kunstwerken op de Crystal Ship route.

Gecategoriseerd in :, , ,

Dit bericht is geschreven door Ingrid Vandenbroeck

Commententaren zijn gesloten.