at 5:41 am: Gepubliceerd door .

 

Plasticine van Play-Doh, wie heeft er als kind niet mee gespeeld? Het superzachte boetseermateriaal dat zo lekker ruikt en zo veel kleurtjes heeft. Urenlang kon je er creatief mee omspringen! Anno 2017 is het tijd voor een extra dimensie en daarom introduceert Play-Doh nu de Play-Doh Touch – Breng ze tot leven Studio! En jij kan ze winnen, want Kids Welkom mag 2 exemplaren weggeven…

doos.png

Play-Doh Touch – Breng ze tot leven Studio

Een geniale uitvinding waarmee je jouw zelfgemaakte Play-Doh figuren tot leven kan brengen in een virtuele wereld op de tablet of telefoon. Het enige wat je daarvoor nodig hebt is de gratis app (beschikbaar voor Apple en Android), waarmee je je creaties in het spel scant. Zo bouw je jouw eigen kleurrijke Play-Doh wereld, met huizen, bomen, planten, dieren, en personages… alles wat je maar kan bedenken.

playdoh.jpgapp.jpg

Play-Doh Touch valt in de prijzen

De Play-Doh Touch Studio won bij de internationale introductie meteen een heleboel prijzen. De jury’s zijn vooral positief over de manier waarop de Studio fysiek spelen naadloos combineert met digitaal spel en vinden het ‘de coolste nieuwe gadget van het jaar’. Ook is Play-Doh Touch dit jaar winnaar van de felbegeerde KAPI award voor Innovation in Children’s media!

 

Het praat!

De Play-Doh Touch Studio transporteert al jouw creaties feilloos naar het scherm, als je ze op de Studio legt en in scant. De accessoires in de set bieden veel extra’s: met de Personagestempels kun je nieuwe vrienden maken die hun eigen wereld, persoonlijkheid en stem krijgen als je ze scant. Hoe meer figuren je zo maakt, hoe groter de virtuele wereld wordt. Met de Actiestempels laat je je creaties bewegen of kan je ze verdubbelen.

Fantasiewereld

Wordt het een vis met drie staarten? Een dansende ster, of een stoere auto? Jouw zelfgemaakte figuurtjes krijgen een eigen leven in de kleurrijke wereld van Play-Doh. Zo kan je vlinder vliegen, je watermonster zwemmen, of je wandelt met je achtbenige fantasievriendinnetje door de kleurrijke wereld die je zelf hebt ingericht.

Er zijn vijf werelden: Water Wereld, Grot Wereld, Bos Wereld, Woestijn Wereld en Wolken Wereld. Tegen betaling zijn nog meer werelden beschikbaar.

Je beschikt over vijf figuurstempels met unieke persoonlijkheden en spectaculaire animatie in de app. En elk figuur opent een nieuwe wereld. Met de vijf actiestempels heb je invloed op de figuren en creaties in de app: Ballon (zweven), Vleugels (vliegen), Muzieknoot (dansen), Wolk (draaien) en Toverdrank (verdubbelt je personage). 

Met 3D Touch kan je bovendien de vorm van je figuurtje aanpassen, uitrekken en samenknijpen.

Klaar met spelen? Dan bewaart de app al de creaties en werelden, zodat je er de volgende keer mee verder kan spelen.

Wedstrijd

KidsWelkom mag 2 exemplaren weggeven van de Play-Doh Touch – Breng ze tot leven Studio! Wil jij kans maken op een exemplaar, stuur dan het antwoord op volgende vragen, samen met je gegevens, naar kidswelkom@gmail.com: hoeveel potjes boetseerklei zitten er in de Play-Doh Touch – Breng ze tot leven Studio! en hoeveel personen zullen deelnemen aan de wedstrijd? De wedstrijd loopt van woensdag 5 april tot en met woensdag 12 april 2017 om middernacht. Veel succes!

 

Gecategoriseerd in :

Dit bericht is geschreven door Ingrid Vandenbroeck

Commententaren zijn gesloten.