at 7:31 am: Gepubliceerd door .

Op vakantie in Plantentuin Meise, voor 24 kinderen wordt het deze zomer werkelijkheid! Primeur: ze brengen er niet alleen hun dag door, maar verblijven ook ’s nacht in de tuin. En de ouders van de deelnemende kinderen? Die sluiten gewoon aan op vrijdagmiddag. Net op tijd voor WonderWeekend, een festival voor het hele gezin! 

wonderweekend.png

Het kinderkamp kreeg de toepasselijke naam ‘Wondersteboven’ mee en wordt georganiseerd door jeugdwerkorganisatie Koning Kevin in samenwerking met het gezinsfestival WonderWeekend. Tijdens deze ‘ontdekvakantie’ draait alles rond verwondering en verrassing. Met zijn 94ha is de Plantentuin van Meise een unieke locatie om te ontdekken, te spelen en te ravotten: prachtig onderhouden grasvelden, een speelbos, een kasteel mét kasteelvijver, zelfs een jungle of een woestijn in het net gerestaureerde Plantenpaleis.

Tijdens het kamp zullen de kinderen trouwens – voor het eerst – mogen overnachten in enkele authentieke zalen van het prachtige Kasteel van Bouchout, dat centraal in de Plantentuin staat. 

wonderweekend.png

Wat deze vakantie voor kinderen extra uniek maakt, is het feit dat ze doorgaat enkele dagen voor het gezinsfestival WonderWeekend. Neemt je kind dus deel aan Wondersteboven, dan boek je meteen ook een extra nacht voor het hele gezin op WonderWeekend, dat ook dit jaar opnieuw plaatsvindt in Plantentuin Meise. 

Wondersteboven start op woensdag 16 augustus en eindigt op zaterdag 19 augustus tijdens WonderWeekend.

wondersteboven.png

Wondersteboven praktisch:
– Waar: Plantentuin Meise
– Wanneer: van woensdag 16 augustus tot zaterdag 19 augustus
– Voor wie: 24 kinderen tussen 6 en 12 jaar
– Prijs: € 165 (Wondersteboven + WonderWeekend)
– Meer info: www.koningkevin.be/wondersteboven

WonderWeekend praktisch:
– Waar: Plantentuin Meise
– Wanneer: van vrijdag 19 augustus tot zondag 21 augustus
– Voor wie: gezinnen met kinderen
– Prijs: € 75 (+18) / € 40 (-18)
– Meer info: www.wonderweekend.be

 

Gecategoriseerd in :

Dit bericht is geschreven door Ingrid Vandenbroeck

Commententaren zijn gesloten.