at 8:09 pm: Gepubliceerd door .

Verblijf je deze zomer aan onze Belgische kust? Breng dan zeker eens een bezoekje aan Yale 3D World Magic & Fun in Kursaal Oostende. Van 24 juni tot 3 september is deze adembenemende 3D belevenis dé place to be voor een leuke (gezins)uitstap. Naast de 3D-panelen waarin bezoekers kunnen poseren en foto’s nemen van elkaar, trekt de organisatie meer dan ooit de kaart van de nieuwste technologie om de bezoekers te verrassen. 

kursaal oostende, 3D yale

Plezier met het hele gezin

Yale 3D World Magic & Fun is uitgegroeid tot een happening waar plezier voor het hele gezin centraal staat. Het evenement is tweeledig met nieuwe 3D-technologieën en 3D-decors. De expo is onderverdeeld in verschillende themazones in de Ridderzaal en de Delvauxzaal van het Kursaal.

Veel nieuwigheden

3D-technologie is een ruim begrip en nog steeds in volle ontwikkeling. Dit jaar gaat de nieuwe AugmentedReality over een zoo en is meteen een première voor de Belgische markt. Ook Virtual Reality komt aan bod, net als het fenomeen ‘mapping’: hier zitten de bezoekers aan een tafel op restaurant en genieten ze van een virtuele maaltijd met animatie op en rond hun bord. Voor de eerste keer wordt ook een 3D-kortfilm gebracht, net als een fotobooth met green key. De bezoekers kunnen plaatsnemen in een gocart en worden gelinkt aan een grappige achtergrondfoto die als souvenir kan worden meegenomen. 

kursaal oostende, 3D yale

3D-decors in thema

De geschilderde decors vormen het klassieke deel van de expo en zijn onderverdeeld in themazones. De bezoekers zullen onder andere kunnen poseren op wenskaarten en met bekende figuren als de Hulk, Harry Potter, Johnny Depp, The Minions en Super Mario. In de themazone rond België komen nationale thema’s en producten aan bod zoals surfen op een Brusselse wafel, een leeggelopen bol van het Atomium oppompen, fuiven met Dimitri Vegas & Like Mike of zeilen op een blok chocolade. Humor is de leidraad doorheen het bezoek. 

Praktische info 

Van 24 juni tot en met 3 september 2017 alle dagen geopend van van 11u tot 18u (laatste bezoek start om 17:00) in Kursaal Oostende

Tickets:

Gratis: < 4j

9 euro: 4 – 12j

10,50 euro: senioren (65+) en studenten (met studentenkaart, max. 25j)

12,50 euro: 18+

gezinnen (vanaf 3pers.): 2 euro korting p.p.

groepen (vanaf 10 pers.): op aanvraag, bellen 0475/69.02.74

Website:

http://www.3DWorldBelgium.be

http://www.Facebook.com/3DWorldBelgium

 

Gecategoriseerd in :, , ,

Dit bericht is geschreven door Ingrid Vandenbroeck

Commententaren zijn gesloten.