at 7:51 am: Gepubliceerd door .

De Herfst/Winter collectie 2017 van Petit Bateau staat in het teken van individualiteit en de innovatie, energie en creativiteit van het merk. Geïnspireerd op de natuur en meer bepaald op de Scandinavische tradities, staat de collectie bol van kledingstukken voor klein en groot die zowel comfortabel als tijdloos zijn.

17_HD.jpg 05_HD.jpg 15_HD.jpg

Iconische regenjassen en marinières zijn van de partij, in diep rood, maar ook in de nieuwe kleuren appelblauwzeegroen en blauw.

16_HD.jpg 21_HD.jpg 31_HD.jpg

De subtiele harmonie van wit, grijs en sneeuw, kondigt de winter aan.

06_HD.jpg 13_HD.jpg 18_HD.jpg

Exclusieve borduurwerken met bloemen fleuren sweaters en jurken voor meisjes op. Jongens gaan voor laagjes T-shirts, geweven shirts, en donzige vesten in contrasterende kleuren en motieven die geïnspireerd zijn door de Engelse en Amerikaanse college style.

27_HD.jpg

Ten slotte heeft het merk, dat oorspronkelijk ondergoed maakt, ook nog alles in huis voor de koude winterdagen: cocooning pyjama’s, sjaals, poncho’s en nog veel meer. Met Petit Bateau wordt de winter warmer, knusser en schattiger dan ooit!

Gecategoriseerd in :

Dit bericht is geschreven door Ingrid Vandenbroeck

Commententaren zijn gesloten.