at 9:05 am: Gepubliceerd door .

Nog een weekje niks doen en genieten, maar daarna is het weer zo ver: terug naar school. Spannend! En zeker zo leuk met een tas vol mooie schriftjes, kleurrijke potloden en andere nieuwe schoolspullen. Kortom, Dille & Kamille maakt je helemaal klaar voor het nieuwe schooljaar!

Ik ga naar school en neem mee…

dille-kamille.png

Een regenboog! In je boekentas? Jazeker, met een set potloden in alle mogelijke kleuren! Je kan ze per stuk aanschaffen, zodat je enkel jouw favoriete kleuren in je pennenzak steekt. Over pennenzakken gesproken: de vrolijk gekleurde etuis van Dille & Kamille al gezien? Van donker- tot lichtblauw en saliegroen tot mosterdgeel, jij kiest! Blijft je schrijfgerei ter plaatse, dan hou je je bureau netjes met een beukenhouten pennenhouder: cilindervormig of in de vorm van een schattige walvis.

 

Je kersvers schriftje openen en beginnen op de eerste onbeschreven bladzijde… Wat is er leuker dan dat?! Op zoek naar dat ene unieke schriftje? Je vindt het vast bij Dille & Kamille. In een pastelkleurtje, bedrukt met fijne motiefjes, gemaakt van hergebruikt papier of kraftpapier, met of zonder elastisch sluitbandje… Keuze te over! Bovendien zijn ze allemaal voorzien van een retro label, volledig passend binnen de huisstijl van Dille & Kamille.

Handletteren en kalligrafie 

Maar wat ben je met een schriftje zonder schrijfgerei? Juist, een pen dus. Maar er zijn ook alternatieven voor deze klassieker. Kalligraferen is razend populair nu. Waarom probeer je het niet eens met een nostalgische houten kroontjespen? Met de bijhorende inktpotjes creëer je de allermooiste schrijfsels en dat in vijf verschillende kleuren.

 

dille-kamille.png

Leuk weetje, handletteren wordt ook wel moderne kalligrafie genoemd. Terwijl het bij de klassieke kalligrafie gaat om zo mooi mogelijk proberen schrijven, draait het bij handletteren om letters illustreren. En dat kan je perfect doen met krijt. Dille & Kamille heeft naast krijtjes niet enkel krijtborden in verschillende maten, ze zijn er ook in verschillende vormen: wat dacht je bijvoorbeeld van een vogel, een wolk of een vis? 

Zo, nu alles in je rugzak of een vrolijk blauw koffertje schikken en je bent helemaal klaar om naar school te gaan!

Website

Gecategoriseerd in :

Dit bericht is geschreven door Ingrid Vandenbroeck

Commententaren zijn gesloten.