at 8:46 pm: Gepubliceerd door .

De nieuwe editie van MakingMovies is van start gegaan! MakingMovies wil kinderen tussen 6 en 14 jaar aanmoedigen om zelf films te maken. 

makingmovies.jpgDoe mee aan MakingMovies

Ben je de trotse eigenaar van een zelfgemaakte film (alle genres zijn toegelaten zolang de film niet langer dan 5 min. duurt)? Schrijf je film dan in op www.makingmovies.be vóór 1 december 2017 en misschien wordt jouw creatie wel op groot scherm vertoond tijdens het MakingMovies Filmfeest, op 11 februari 2018 in het Zuiderpershuis te Antwerpen. Op deze dag kunnen filmmakers niet enkel van elkaars werk genieten, maar er zijn ook allerlei leuke activiteiten. 

MakingMovies wil kinderen aanmoedigen om zelf films te maken en organiseert een ééndagsfilmfestival voor jonge filmmakers, tijdens Het Jeugdfilmfestival. MakingMovies is er voor iedereen tussen 6 en 14 jaar die alleen, in groep en/of met de klas een film heeft gemaakt.

Alle info en tips om je op weg te helpen vind je op www.makingmovies.be.

 

Bekijk hier de intergalactische teaser: https://vimeo.com/channels/makingmovies/230456614

Volg MakingMovies ook op facebook voor de laatste nieuwtjes en inspirerende kortfilms: www.facebook.com/makingmovies.jekino.

 

 

Gecategoriseerd in :

Dit bericht is geschreven door Ingrid Vandenbroeck

Commententaren zijn gesloten.