at 8:00 am: Gepubliceerd door .

Studio 100 en instax hebben de handen in elkaar geslagen en stellen een mega-cool instax K3-pack voor. Met de instax mini 9 instant camera kan je al je K3-moves of gekke bekken meteen in beeld brengen en printen. In de doos vind je de instax mini 9 Cobalt Blue en een instax Rainbow filmpje zodat je foto’s omkaderd zijn door alle kleuren van de regenboog! In echte K3-stijl, dus!

k3.png

Je kan je foto’s bewaren in het leuke K3-dagboekje en ze voorzien van grappige comments. Er zit bovendien ook nog een K3-strap bij zodat je je instax camera overal in stijl kan meenemen.

En dat is nog niet alles. De doos bevat een code om op instax.be een leuke sticker aan te vragen en zo je camera extra te pimpen. En, kers op de taart, hierdoor maak je kans om op zaterdag 9 december naar de première van de nieuwe K3-film te gaan, inclusief bijhorend K3-feestje.

De instax K3 pack is beschikbaar vanaf midden oktober voor 99,99 euro.

Gecategoriseerd in :

Dit bericht is geschreven door Ingrid Vandenbroeck

Commententaren zijn gesloten.