at 2:08 pm: Gepubliceerd door .

BIC maakt al meer dan 60 jaar lang kantoorbenodigdheden. Generaties kinderen zijn opgegroeid met het merk en gebruiken het ook als volwassenen nog steeds.

Voor alle Star Wars-fans komt BIC nu met een serie Star Wars-kantoorbenodigdheden met de beroemde personages uit de saga. Star Wars begon in 1977 en is wereldwijd een generatie overschrijdend fenomeen geworden, dat gevolgd wordt door miljoenen fans en aspirant-Jedi’s. Lang geleden, in een sterrenstelsel hier ver vandaan vochten aanhangers van het licht tegen het duister, om het evenwicht in het universum te behouden…

Als je een fan van Star Wars bent of wat fantasie wilt toevoegen aan je dagelijkse leven, kan dat vanaf nu dus met de BIC Star Wars-producten.

In de nieuwe reeds producten zitten de vierkleurige ballpoint BIC 4 Colours, een Xpen-vulpen, een lijmstick, een highlighter en, om de fouten te corrigeren, een Tipp-Ex Mini Pocket Mouse-correctietape.

star-wars.jpg

 

starwars.jpg

 

Wedstrijd

KidsWelkom mag 3 pakketjes weggeven met hierin deze 5 kantoorbenodigdheden.

Wil jij een BIC Star Wars-pakket winnen? Stuur dan je gegevens en het antwoord op volgende vragen: “In welk jaar werd BIC opgericht?” en “Hoeveel personen zullen deelnemen aan deze wedstrijd?”, naar kidswelkom@gmail.com. De wedstrijd loopt van maandag 30 oktober tem vrijdag 3 november om middernacht. Veel succes!

Gecategoriseerd in :

Dit bericht is geschreven door Ingrid Vandenbroeck

Commententaren zijn gesloten.