at 8:04 am: Gepubliceerd door .

De Playmobil Top Agents zijn terug! Er wacht het Spy Team een nieuwe missie wanneer Dr. Drone voor chaos zorgt in de wereld! En Kids Welkom mag een gevechtstruck weggeven om de schurk tegen te houden!

topagents.png

In het commandocentrum van Dr. Drone smeedt de slechterik zijn duistere plannen en volgt de vlucht van zijn drones. De drones omcirkelen de basis en zijn uitgerust met scherpe messen en explosieve raketten. De gigantische Mega Drone kan opstijgen met een bemanning of kan bestuurd worden door een van de Playmobil schurken tijdens een van zijn tochten. Aan boord van Dr. Drone’s Pickup verbergt de schurk zijn allernieuwste technologie: de intelligente “D1” drone.

De Top Agents gaan onmiddellijk de strijd aan met Dr. Drone met hun nieuwe uitrusting. Op het land, op het water of in de lucht, de Spy Team gevechtstruck met jet is perfect om schurken terug te vinden, waar ze zich ook verstoppen. Zal het SpyTeam de wereld kunnen redden?

Ga met de Top Agents op missie. Met slimme tools, wapens en ongelooflijke omvormbare voertuigen zal je ongetwijfeld heel wat uren spelplezier beleven!

Wedstrijd

topagents2.jpgKids Welkom mag een Playmobil Spy Team gevechtstruck weggeven! Wil jij kans maken op deze leuke prijs? Stuur dan je naam en adresgegevens, samen met het antwoord op volgende vragen: Uit hoeveel sets bestaat de Top Agents reeks van Playmobil? Tip! en Hoeveel personen zullen deelnemen aan deze wedstrijd? naar kidswelkom@gmail.com. De wedstrijd loopt van woensdag 6 december tot en met dinsdag 13 december 2017. De winnaar krijgt zijn prijs thuis bezorgd. Veel succes!

Gecategoriseerd in :

Dit bericht is geschreven door Ingrid Vandenbroeck

2 reacties