at 6:41 pm: Gepubliceerd door . Laat uw gedicht achter

Binnenkort verdwijnt het blogplatform waarop de blogposts van Kidswelkom al 8 jaar te lezen zijn. Vanaf dan zullen we op WordPress te vinden zijn en zullen jullie alle (en nieuwe) berichten op kidswelkom.wordpress.com kunnen lezen. 

Verder verandert er niets aan het formaat: het zal er op de nieuwe stek misschien iets anders gaan uitzien, maar jullie kunnen er nog altijd berichten lezen over kindvriendelijke activiteiten, locaties, en aanverwanten, met af en toe een leuke wedstrijd op de koop toe!

We zijn hier de afgelopen weken hard aan aan het werken, waardoor er iets minder posts verschenen zijn (sorry daarvoor!). Dit blogplatform zal dan ook niet meer bijgewerkt worden. De nieuwe berichten zullen voortaan alleen nog op de WordPresspagina komen.

Ik hoop jullie daar binnenkort te mogen verwelkomen!

 

 

 

Gecategoriseerd in :

Dit bericht is geschreven door Ingrid Vandenbroeck

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.