at 1:06 pm: Gepubliceerd door .

Over deze site

De site

Er zijn duizenden manieren om met je kinderen op stap te gaan. Aangepast aan de leeftijd, de noden of het budget. Een reis rond de wereld of in je achtertuin, met de fiets, de metro of de luchtballon… In een club, een appartement, op avontuur of iets helemaal nieuw. Leuke adresjes, interessante plaatsen, uitgestippelde routes en ontdekkingen delen, dat is het doel van deze site. Of het nu in de zon is of de regen, in de bergen, de stad of op het platteland, in het museum of op restaurant, dit zijn de adressen die ons “Kids Welkom” lijken. Wij testten ze in familieverband en zijn aan geen enkele commerciële verplichting gebonden!

Onze editoriale onafhankelijkheid

Wanneer we adresjes testen voor deze site, dan doen we dat met de hele familie! Iedereen geeft zijn mening, volgens onze criteria van “Kids Welkom” en “Overtuigde Ouders”Een publi-reportage, daar doen we niet aan mee. We laten de uitbaters van de zaken die we bezoeken ook nooit op voorhand weten dat we een artikel over hen zullen schrijven. We gaan undercover op pad. En moesten we ooit toch ook een publi-reportage bewerken, dan zullen we niet nalaten dit duidelijk te vermelden.

Ons charter

Reizen, proeven, delen. Op ontdekking gaan. Met een voorkeur voor plaatsen waar kinderen welkom zijn. Hun indrukken verzamelen, maar ook die van hun ouders. De standpunten van de reizigers, zowel klein als groot, overbrengen en een oor hebben voor de noden van elk van hen.
En daarbij gaan we grondig te werk.

Samenwerkingen

Kids Welkom werd in april 2011 gelanceerd, als kleine zus van haar Franstalige tegenhanger Enfants Bienvenus. Deze site is bestemd voor families met kinderen en wordt gerealiseerd door een familie met kinderen. Regelmatig nodigen we ook andere gezinnen uit om hun ervaringen te delen en leuke adresjes te onthullen. Indien je deel wil uitmaken van dit avontuur, stuur dan een mailtje naar ingrid@kidswelkom.com.

 

Gecategoriseerd in :

Dit bericht is geschreven door Ingrid Vandenbroeck

Commententaren zijn gesloten.