at 10:02 am: Gepubliceerd door .

‘Klumpies’, de spannende animatiereeks die sinds april de Ketnet-kijkers voor de buis lokt, zal vanaf 16 september ook te koop zijn op dvd.

Deze serie voor kinderen van 3 tot 7 jaar gaat over een klein volkje – en als we ‘klein’ zeggen, bedoelen we ook écht klein: de Klumpies zijn ongeveer 8 centimeter groot – dat al eeuwenlang verborgen leeft in de takken van de ‘Pappelboom’. Voor ons lijkt deze boom een normale appelboom, maar voor de Klumpies is het hun hele wereld: ze wonen in kleine huisjes in de boom, eten van de (p)appels en er is zelfs een plein voor Klumpiefestiviteiten!

wedstrijd,klumpies

De helden van de reeks zijn vier vrienden: Binkie en Sunnie Blink, Chip Blunk en de ietwat verwaande prinses Ella Klump. Samen halen ze graag kattenkwaad uit en beleven ze veel plezier in en rond de Pappelboom. Maar ze staan ook steeds paraat om een handje te helpen of om een mysterie op te lossen. Zo geraken ze verzeild in het soort avonturen waar kinderen alleen maar van kunnen dromen!

Op de dvd nemen de Klumpie kids hun kijkers gedurende 8 afleveringen (én een bonusaflevering) mee op sleeptouw in hun spannende avonturen. Zo houdt Sunnie een slaapfeestje, worden de Klumpies getroffen door een mysterieuze Klumpiedemie en moeten de Klumpie kids voorkomen dat de Dumpies met de geoogste pappels aan de haal gaan…

Vanaf 1 september elke ma, di, do en vrij om 15u35 op Ketnet!

Meer info: www.klumpies.com

De wedstrijd is afgelopen, alle dvd’s zijn de deur uit, bedankt om mee te spelen!

Gecategoriseerd in :

Dit bericht is geschreven door Ingrid Vandenbroeck

2 reacties

  • yen block says:

    het e-mail adres ingrid@kidswelkom.com waar moet geantwoord worden voor het winnen van een Klumpies DVD is niet correct .Undelivered mail!!! Leuke wedstrijd !!!

  • ingrid says:

    Hallo,
    Vreemd, want ik heb verschillende tests gedaan vanop verschillende adressen en alles komt toe. Stuur mij anders je e-mailadres en dan zal ik je mailen, zodat je kan antwoorden…
    Groetjes,
    ingrid