at 8:59 pm: Gepubliceerd door .

filmposter.jpgSinds 15 augustus loopt de film Mijn Avonturen door V. Swchwrm in de zalen, de vrolijk gestoorde, kleurrijke familiefilm naar het bekende boek van Toon Tellegen. Kids Welkom mag hiervoor blanco boeken weggeven om kinderen aan te sporen hun creativiteit te gebruiken en zelf hun verhaal neer te pennen.

Het verhaal

Swchwrm, 9 jaar oud, wil schrijver worden. Niet zomaar schrijver, maar een Schrijver van Boeken Waar Mensen van Omvallen. Boeken die zo mooi zijn dat ze zieken genezen, een einde maken aan oorlogen en de koningin aan het huilen brengen. Door de ogen van Swchwrm zien we de wereld en de verhalen die hij bedenkt: over één seconde lang almachtig zijn, over papa die een kameel wint, en over de droevigste dag van zijn leven.

Een poëtische, frisse kijk op de grote levensvragen. De ideale film voor (klein)kinderen en (groot)ouders die dol zijn op de geur van boeken, het knisperen van papier en fantasievolle verhalen.

Trailer

Benieuwd naar de film? Bekijk hieronder de trailer!

Wedstrijd

Naar aanleiding van de release van de film, mag Kids Welkom 5 blanco boeken van Mijn Avonturen door V. Swchwrm weggeven. Stuur een mailtje met je adresgegevens naar kidswelkom@gmail.com met het antwoord op de vraag: wat voor boeken wil Swchwrm schrijven? De eerste 5 juiste antwoorden mogen hun prijs binnenkort in de bus verwachten! Veel succes!

Gecategoriseerd in :

Dit bericht is geschreven door Ingrid Vandenbroeck

Commententaren zijn gesloten.