at 7:23 am: Gepubliceerd door .

Zet koers en ga op avontuur vlak voor de kust van Nooitgedachtland. Je moet met Jake, Izzy, Cubby, papegaaienvriend Skully en hun trouwe schip Bucky, door modderige moerassen varen en oogverblindende jungles trotseren om piratenproblemen op te lossen en geheime schatten op te sporen. Maar kijk uit voor Kapitein Haak! Met zijn trouwe hulpje Mr. Smee, probeert Haak altijd de schatten van de kinderen te stelen.

Ze moeten goed samenwerken, slim zijn en zelfs wat elfenstof gebruiken om hem slimmer af te zijn. In de zeven actieavonturen van Jake en de Nooitgedachtland Piraten zitten volop actie, geheime schatten, avonturen en geweldige piratenrockmuziek. Kortom: stoer vermaak voor alle leeftijden!

                                 jake1.jpgjake2.jpg©Disney

 

Op 5 september ligt de dvd van Jake en de Nooitgedachtland Piraten 2 in de winkel, maar Kids Welkom mag, dankzij Disney, 5 exemplaren weggeven van Jake en de Nooitgedachtland Piraten 1 en 2!

Wil jij kans maken op een van de dvd’s? Stuur dan snel een mailtje naar kidswelkom@gmail.com met het antwoord op volgende vraag: Hoe heet het schip van Jake en de Nooitgedachtland Piraten? Vergeet vooral je adresgegevens niet! Deze wedstrijd loopt tot en met dinsdag 11 september om middernacht.

Veel succes!

Gecategoriseerd in :

Dit bericht is geschreven door Ingrid Vandenbroeck

3 reacties

 • de vriese pierre says:

  Hoe heet het schip van Jake en de Nooitgedachtland Piraten? antwoord: Bucky

 • irene niec says:

  Dit zijn super leuke dvd’s. Mijn jongste twee kleinkinderen zouden er van smullen.
  Ze vinden het altijd gezellig om samen met mij films te kijken als ze komen logeren. Daarom doet oma een poging om te kunnen winnen.

 • Ingrid says:

  Hallo,
  Om deel te nemen moet je een mailtje sturen (zoals beschreven staat in het artikel), het heeft geen zin om het antwoord hier te posten, dat is geen geldige deelname.
  Alvast bedankt!
  Groetjes,
  Ingrid