at 1:22 pm: Gepubliceerd door .

“TinkerBell: Het geheim van de vleugels” komt uit op 12 december op dvd & blu-ray en is het ideale kerstcadeau voor kinderen die van magie en elfjes houden.

Het verhaal

Reis mee met TinkerBell en haar elfenvriendjes naar het verboden mysterieuze Winterwoud. Nieuwsgierig en avontuurlijk als ze is wordt Tink geleid naar een grootse ontdekking, waardoor zij een magisch geheim onthult dat haar wereld voor altijd zou kunnen veranderen.

“TinkerBell: Het geheim van de vleugels” is een magisch avontuur voor de hele familie met bekende en nieuwe elfjes: Koningin Clarion, Vorst Milori, Zilverdauw, Iridessa, Rosetta het Bloemen-elfje, Vidia, Slee, Puck, TinkerBell en Sneeuwkristal, het sprankelende nieuwe Winter-elfje. 

De film

Benieuwd naar de film? Bekijk hier alvast een stukje!

De Vlaamse stemmencast bestaat uit Lien van De Kelder, Eline De Munck, Angela Schijf, Lizemijn Libgott, Bert Cosemans, Hero Muller, Rilke  Eyckermans, Nurlaila Karim, Anneke Beukman, Matthew  Michel, Cynthia De Graaf, Sara Gracia Santacreu, Peter  Thyssen, Jop Joris, Hetty Heijting, Anne Mie Gils, Beatrijs  Sluijter, Metta Gramberg en Hanneke Van Bogget
.

Gecategoriseerd in :

Dit bericht is geschreven door Ingrid Vandenbroeck

Commententaren zijn gesloten.