at 7:26 pm: Gepubliceerd door .

Woensdag 19 november komt de film Deense superheldenfilm Antboy van regisseur Ask Hasselbach in de zalen. Naar aanleiding van deze release mag KidsWelkom 5 T-shirts van de film weggeven!

antboy.jpg

 

Het verhaal

Pelle is het verlegen kneusje van de klas. Bij de mooie Ida maakt hij geen schijn van kans. Tot hij gebeten wordt door een mier en verandert in… Antboy, een superheld die tegen muren opklautert en mierenzuur spuit.

In zijn schitterende superheldenpak gaat Antboy de strijd aan met de misdaad en wordt razend populair. Tot ‘De Vlo’ op het toneel verschijnt, een gestoorde wetenschapper die zijn aartsvijand wordt.

Hij springt hoger dan iedereen en haalt zijn kracht niet uit suiker (zoals Antboy) maar uit… bloed!

Om deze superschurk te bekampen, gooit Antboy al zijn krachten in de strijd.

 

 

De trailer


 

Prijzen

Wil jij een supercool Antboy T-shirt winnen? Doe dan snel mee aan onze wedstrijd, want KidsWelkom mag er maar liefst 5 van weggeven! Stuur een mailtje met het antwoord op volgende vraag naar het e-mailadres kidswelkom@gmail.com: Door welk dier wordt Pelle gebeten?

Vermeld je naam en adres waar we je T-shirt naar mogen versturen als je wint en vergeet ook niet je maat mee te geven: 7-8 jaar of 9-11 jaar.

Veel succes!

Deze wedstrijd loopt van 17 november tot en met 24 november om middernacht!

Gecategoriseerd in :

Dit bericht is geschreven door Ingrid Vandenbroeck

1 reactie