at 9:35 pm: Gepubliceerd door .

Je kinderen verrassen met een persoonlijke brief van de Kerstman, verzonden vanuit zijn woonplaats Rovaniemi in Lapland, hoe fijn zou dat wel niet zijn? Wel, het kan! Dankzij TravelBird

briefkerstman.png

Wie tegenwoordig met een originele verrassing wil komen, moet al eens goed nadenken. Bij TravelBird staken ze de koppen bij elkaar en kwamen met deze leuke aanbieding: een brief van de echte kerstman, zomaar bij je thuis gelever! Bij een knisperend haardvuur én vergezeld door Rudolph en zijn vrienden, kruipt de Kerstman voor jou in zijn pen! En geen zorgen: voor de verzending laat hij de arrenslee even staan – de brieven ploffen gewoon per luchtpost op de deurmat, ruim op tijd voor kerst!

Naast de beste wensen laat de kerstman je via deze persoonlijke brief weten hoe zoet je bent geweest, en brengt hij je op de hoogte van alle leuke dingen die op de poolcirkel gebeuren!

Hoe werkt het?

Je bestelt deze persoonlijke boodschap (via deze link) voor € 6,95 per brief. Alles wat de Kerstman nodig heeft, is een klein beetje informatie over de gelukkige ontvanger (zoals naam, adres en bijnaam). Deze informatie kun je invullen wanneer je klikt op de ‘Boek nu’-knop. Na het boeken ontvang je van ons een bevestiging per e-mail. De persoonlijke brief wordt verzonden naar het ingevulde adres van de ontvanger. 

 

Gecategoriseerd in :

Dit bericht is geschreven door Ingrid Vandenbroeck

Commententaren zijn gesloten.