at 10:29 am: Gepubliceerd door .

mykidsfactory.pngMy Kids Factory is het verhaal van twee ouders die bewust nadenken over de overconsumptie in de kledingindustrie. Ze wilden het allerbeste voor hun kinderen, maar dan op een bewuste manier. Daarom stampten ze een platform uit de grond voor onlinestock en -verkoop van kwaliteitsvolle kinderkleding: My Kids Factory! Van uit je luie zetel shoppen voor je kinderen én meer tijd met hen kunnen doorbrengen: twee vliegen in één klap! Ready, set, klik: zo geef je hun kleding een tweede leven!

Het concept My Kids Factory draait 100% rond tweedehandskleding en -accessoires voor kinderen en is de eerste website in België in zijn soort. Je vindt er merken zoals Bonpoint, Baby Dior, Abercombie, Bellerose of Gucci voor kinderen van 0 tot 12 jaar.

Hoe werkt het?

My Kids Factory biedt een volledige service aan, je hoeft zelf eigenlijk niets te doen. De verkoopsprijzen worden bepaald door My Kids Factory op basis van transparante criteria (merk, kwaliteit, collectie …) en My Kids Factory betaalt je 50% van de verkoopsprijs (incl. btw) terug.

Alle artikelen die op Mykidsfactory.com worden aangeboden, zijn onderworpen aan een strikte controle zodat je zeker bent van een onberispelijke kwaliteit.

Betalen kan veilig via Paypal en je kunt aangekochte artikelen binnen de 14 dagen terugsturen. Vanaf 10 aankopen krijg je een getrouwheidskaart en geniet je 5% korting bij je volgende aankoop.

Het is dus heel eenvoudig: breng de kleerkast van je kleine deugniet op orde, bied te klein geworden kledingstukken aan op My Kids Factory en vul je winkelwagentje met nieuwe artikelen. Geef je kinderen de beste merken tegen de beste prijs, alles van thuis uit! 

Meer info op www.mykidsfactory.com 

Gecategoriseerd in :

Dit bericht is geschreven door Ingrid Vandenbroeck

Commententaren zijn gesloten.