at 9:00 pm: Gepubliceerd door .

Reisorganisator Pharos Reizen is gespecialiseerd in bijzondere autovakanties in Europa en heeft een assortiment reizen speciaal voor gezinnen met kinderen. Pharos Reizen, dat is er op uit voor een vakantie in het groen of de boer op, in een vakantiepark, op een camping, in de stad, met zijn twee of juist met het hele gezin, in bijzondere logies zoals een boomhut, van de Noordkaap tot Sardinië, van Ierland tot Rusland.

Van een Winter Expeditie in Zweden tot oneindige skipistes (en alles daartussen) 

Voor ouders met kinderen is de organisatie van een wintersportvakantie niet altijd een makkie. Daarom pakt Pharos Reizen uit met een bijzondere formule, een SkiKids-assortiment op maat van elk type gezin. Een wintersportvakantie met pubers is immers helemaal anders dan een vakantie met peuters.  

Er is veel meer dan alleen maar de leeftijd van de kinderen die een wintersportkeuze bepaalt. Wat met de ski-ervaring? Reis je met beginners, gevorderden of een mix van beide? Wil je naast het sportieve, skiën of langlaufen, nog andere winterpret? Kijk je uit naar een op en top kindvriendelijke omgeving met een Nederlandstalige crèche waar de allerkleinsten goed worden opgevangen of een funpark waar de jongeren kunnen ravotten in de sneeuw?  

Vier SkiKids formules

Iedereen heeft zijn specifieke wensen en daarom heeft Pharos Reizen vier SkiKids-formules ontwikkeld, reisformules waarin je makkelijk je eigen gezinsprofiel terugvindt en waardoor de organisatie van je wintersportvakantie wel een heel stuk gemakkelijker wordt.

Eens kijken welk “skischoentje” jou en de kleintjes, peuters, pubers, jongeren en volwassen medereizigers past. Je kan kiezen uit:

1. Wintersport met de allerkleinsten: opvang voor je kindjes terwijl jij skiet

2. Voor de eerste keer skiën met de skischool op veilige skivelden

3. Winterplezier & een beetje skiën, o.a. toeren op een slee, slapen in een tipi-tent en zelfs ijsvissen

4. Al vaker geskied, op eindeloze skipistes en super afdalingen. 

Winter Expeditie Zweden

Een voorbeeld van een SkiKids-reis voor een gezin dat naast skiën ook graag ander winterplezier beleeft, is de 9-daagse ‘Winter Expeditie Zweden’. Er zit een flinke portie avontuur verwerkt in deze reis: een tocht met een huskyslee, ijsvissen, genieten van een kampvuur terwijl het vriest dat het kraakt, racen op een sneeuwscooter, en nog veel meer.  

image003.png

Fins winteravontuur Lapland

Nog zo’n reis die skiën combineert met unieke sneeuwbelevingen is het Fins winteravontuur in Lapland. Op sneeuwschoenen zoeken naar het Noorderlicht tijdens een avondwandeling of door het dikke sneeuwtapijt snellen op een sneeuwscootersafari. Dit, maar ook een verblijf aan de skipiste in een modern appartement met, hoe kan het ook anders, een Finse sauna. Deze 8-daagse reis biedt een unieke ervaring voor het hele gezin. 

image001.png

Skigarantie

Op veel wintersportvakanties profiteer je bij Pharos Reizen trouwens van een skigarantie: indien er op de 5de of 4de werkdag voor aankomst minder dan 1/3 van de pistes in het skigebied open zijn, kun je gratis annuleren. Kijk voor de precieze voorwaarden op www.pharosreizen.com/skigarantie

Kijk voor het volledige aanbod SkiKids op de website van Pharos Reizen: http://www.pharosreizen.com/gezinnen/wintersport

Gecategoriseerd in :

Dit bericht is geschreven door Ingrid Vandenbroeck

Commententaren zijn gesloten.