at 8:35 am: Gepubliceerd door .

CliniClowns en PLAYMOBIL hebben beiden als doel zoveel mogelijk kindjes (ziek en gezond) te laten lachen en onbezorgd kind te laten zijn. Daarom slaan ze de handen in elkaar voor een wel heel bijzondere samenwerking. Want vanaf oktober ligt een customized PLAYMOBIL CliniClown-figuurtje in de speelgoedrekken, waarvan per verkocht figuur 1 euro rechtstreeks naar de CliniClowns gaat. 

playmobil.jpg

 

CliniClowns zorgen over de hele wereld voor afleiding bij kinderen die door ziekte of handicap in een ziekenhuis, instelling, andere verzorgende omgeving of zelfs thuis verblijven. Op jaarbasis bedraagt het kostenplaatje voor de adoptie van een clown 12.500 euro. Met dat bedrag kan het goede doel zo’n 800 kinderen rechtstreeks een clownsbezoek bezorgen. Hoe meer geld er dus wordt ingezameld, hoe meer kinderen even in de spotlights worden gezet.  

#ShareTheSmile

Je kan de actie steunen door een PLAYMOBIL CliniClown te kopen. Je kunt ook je vrienden, ouders en collega’s inspireren en aansporen om een PLAYMOBIL CliniClown te kopen en één euro te doneren door je foto met de figuur via social media te delen met #ShareTheSmile (verwijzend naar het lachende PLAYMOBIL-gezichtje). 

De PLAYMOBIL CliniClown zal vanaf oktober te koop zijn. De prijs bedraagt €3,49 waarvan €1 rechtstreeks naar CliniClowns gaat. 

Gecategoriseerd in :

Dit bericht is geschreven door Ingrid Vandenbroeck

Commententaren zijn gesloten.